Dacia Spring, la întrecere cu un cal. Internauţii s-au întrecut în comentarii care de care mai savuroase: „Dacia are un ponei putere”. VIDEO

Dacia Spring, primul automobil Dacia electric de serie, are 45 de cai putere, dar poate fi cu mare uşurinţă întrecută de... un singur cal. Ideea ineditului experiment a avut-o vloggerul auto Andrei Vereștiuc, care a vrut să vadă cine prinde viteză mai mare.

24 nov. 2022, 17:37
Dacia Spring, la întrecere cu un cal. Internauţii s-au întrecut în comentarii care de care mai savuroase: „Dacia are un ponei putere”. VIDEO

Dacia Spring s-a luat la întrecere cu un cal şi, după cum lesne poate fi observat, calul este mult mai rapid decât maşina electrică.

@davidtransfervipDacia Spring vs Cal…

♬ sunet original – gabi

Dacia Spring, la întrecere cu un cal

Experimentul a făcut furori printre internauţi, care s-au întrecut în comentarii care de care mai amuzante.

„Dacia are un ponei putere”

„Ba nu e corect calul era de curse Dacia nu!”

„Dacă bătea vintul …Dacia câștiga” 

„Deci in acte are aproape un cal putere”

„Springul e breloc la cheia de la grajd”

„Calul era 4×4 și Dacia spring era 0x4, așa că…”

„Calul are si autonomie mai mare”

Merită să repari o Dacia Spring în urma unui accident? „Daună totală și vinde-o la piese”

Românii care și-au dorit o mașină electrică au ales să cumpere o Dacia Spring datorită prețului mic, însă nu au luat în calcul faptul că aceasta nu e deloc o achiziție rentabilă în cazul unui accident.

Este și cazul unui nou posesor de Dacia Spring care a avut parte de un incident în trafic şi nu ştie dacă autoturismul merită sau nu reparat.

Zilele trecute am avut un incident, iar mașina a ajuns cu șasiul deviat vreo 10 cm, motorul nu mai pornește, bordul este strâmb, cutia de viteze nu mai schimbă față/ spate, roata de pe dreapta nu mai virează. Merită reparată? Se pricep cei de la Dacia să repare motoarele și cutia?

A pornit în trombă, eu mă aflam în mișcare, doamna avea cedează trecerea. Hionda Acord de 1 an, este și ea cu toată fața spartă, motorul nu a mai pornit”, a scris bărbatul pe grupul de Facebook Dacia Spring România.

Citeste si Dacia Spring făcută praf după impactul cu un autocamion. Martor: „Luați-vă mașini electrice că-s bune. Cutie de chibrituri a făcut-o, una cu pământul”

Părerile comentatorilor au fost împărțite.

Nu se repară nimic, toate se schimbă. Dacă s-a îndoit parte din șasiu e daună totală. Dacă ai Casco ești fericit, poți comanda alta, dacă nu, îmi pare rău pentru tine”.

Ia-ți alta. Pierzi timp și iese o lucrare de mântuială. Plus că nu ți-o mai face nimeni ca nouă. Trage pe firma de asigurări, că de-aia ai plătit”.

Ei ar trebui să poată face orice la produsul lor. Să știe din scoarță în scoarță cum se repară. Dacă merită, tu decizi. Poți să îi întrebi, să facă o constatare și să îți estimeze costurile”.

Citeste si Preţuri exorbitante pentru piesele de maşini electrice. O baterie de Dacia Spring se vinde online la preţul unui Logan la mâna a doua