Dacian Cioloş, replică tăioasă pentru Marcel Ciolacu. „Ipocrizia se poate vindeca. Are ocazia concretă de a termina criza rapid”

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, îl acuză pe Dacian Cioloş că prelungeşte criza politică prin faptul că susţine un Guvern despre care ştie că nu are şanse să treacă în Parlament.

18 oct. 2021, 12:48
Dacian Cioloş, replică tăioasă pentru Marcel Ciolacu. „Ipocrizia se poate vindeca. Are ocazia concretă de a termina criza rapid”

În replică, Dacian Cioloș, liderul USR, îi transmite că poate pune capăt acestei crize politice printr-un vot în Parlament pentru Guvern.

”Marcel Ciolacu, președintele partidului parlamentar cu cele mai multe mandate, se plânge public de întârzierea numirii unui premier și de lungirea negocierilor. Pentru că stă prost cu memoria: el e cel care a mers la Cotroceni fără nicio variantă, el e cel care vorbește de anticipate atunci când știe că nu se pot organiza, el e cel care a negociat cu PNL blocarea moțiunii USR pentru a prelungi criza la infinit. Din fericire, ipocrizia se poate vindeca și, pentru că e parlamentar, are ocazia concretă de a termina criza rapid, prin votarea noului executiv. Și-l informez pe această cale că poate să citească măsurile de ieșire din criză la următorul link: https://bit.ly/ProgramGuvernareUSR

Contăm pe votul celor responsabili. Mai multe fapte, mai puține vorbe.”, a scris Dacian Cioloș, preşedintele USR, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: USR nu vrea alegeri anticipate. Anca Dragu: „Liberalii trebuie să spună și de ce refuză un guvern monocolor”

De cealaltă parte, Marcel Ciolacu desființează planul lui Dacian Cioloș de a reveni la guvernare, fiind convins că nu are nicio șansă să treacă de Parlament.

„O săptămână pierdută=2.000 de morți: asta înseamnă ambiția lui Cioloș de a propune o ciornă de Guvern cu șanse ZERO să treacă prin Parlament!

Când vorbești despre responsabilitate, dar o propui la Sănătate tocmai pe Mihăilă, cea care a recunoscut eșecul său major în a pregăti spitalele pentru valul patru al pandemiei, acesta este un cinism fără margini.

Când sute de români mor zilnic, iar tu te agăți de negocieri politice fără sens, asta arată o lipsă cumplită de empatie față de drama a mii de familii.

Când matematica arată că schița ta de Cabinet-fantomă va strânge cele mai multe voturi contra din istoria Parlamentului, să insiști bezmetic în a prelungi criza politică în plin dezastru sanitar înseamnă, la final, iresponsabilitate”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu: „O săptămână pierdută = 2.000 de morți: asta înseamnă ambiția lui Cioloș de a propune o ciornă de Guvern cu șanse ZERO să treacă prin Parlament!”


loading...