Dacian Cioloş este de acord cu impozitarea bisericilor. Care este motivaţia liderului PLUS

Dacian Cioloș, preşedintele PLUS, a declarat că este de acord cu impozitarea bisericilor din România. Fostul premier este de părere că orice activitate care aduce profit trebuie impozitată.

18 feb. 2021, 16:13
Dacian Cioloş este de acord cu impozitarea bisericilor. Care este motivaţia liderului PLUS

Dacian Cioloş vrea impozitarea bisericilor. Copreşedintele USR-PLUS susține că este de acord cu impozitarea bisericilor din România, deoarece orice activitate care aduce profit trebuie impozitată.

Dacian Cioloş vrea impozitarea bisericilor

„Activitățile economice (n.r. – era vorba despre profitul economic al bisericilor din diverse activități) care aduc profit ar trebui să intre în același regim ca la alte activități. La restul nu știu pentru că sunt și alte aspecte și detalii sau activități. Orice activitate care realizează profit ar trebui impozitată. Sigur, sunt și organizații care își duc banii spre chestiuni sociale. Apoi, dincolo de asta, există și la Biserică: trebuie văzut unde se duc banii”, a spus Dacian Cioloș la Digi24.

Dacian Cioloş a publicat un video cu Valerie interpretând „Domn, Domn să-nălţăm” VIDEO

Dacian Cioloş a mai precizat faptul că o opinie finală, în detaliu, în acest subiect ar trebui să-l aibă cei care cunosc foarte bine acest domeniu.

Dacian Cioloş ia în calcul să candideze pentru Preşedinţia României în 2024

Dacian Cioloș își anunță voalat intenția de a candidat la alegerile prezidențiale din 2024. Invitat în emisiunea La cină, cu Ionela Năstase și Adi Hădean, de la Digi24, fostul premier, în prezent europarlamentar, a spus că este posibil să candideze pentru Cotroceni. „Dacă voi candida, nu știu încă, dar nu e exclus nimic. Nu exclud posibilitatea asta. Cred că sunt foarte mulți români care se gândesc la lucrul acesta, pentru că e o poziție din care, de multe ori, crezi că poți să faci niște lucruri. Chiar dacă nu e întotdeauna așa. Dar să răspund pe scurt la întrebare – da, nu exclud!”, a declarat Dacian Cioloş.