Dacian Cioloş a publicat un video cu Valerie interpretând „Domn, Domn să-nălţăm” VIDEO

Liderul PLUS a postat pe Facebook, alături de urările de Crăciun, şi o înregistrare cu soţia sa interpretând la pian celebrul colind românesc "Domn, Domn să-năşţăm".

25 dec. 2020, 15:01
Dacian Cioloş a publicat un video cu Valerie interpretând „Domn, Domn să-nălţăm” VIDEO

Dacian Cioloş a postat în Ajunul Crăciunului videoul în care soţia sa interpretează o variantă reinterpretată a celebrului colind, alături de un mesaj pentru cei apropiaţi şi pentru toţi românii.

„După câteva săptămâni intense, mă așez și eu mai aproape de o parte dintre cei dragi, iar pe ceilalți îi mângâi cu un gând bun.

În noaptea de Ajun, vom fredona câteva colinde de pe-acasă, cu iz de mister al copilăriei. Pentru cei cărora le place un ritm mai vesel, vă propun o colindă pentru această noapte – o adaptare a lui Valerie.

Sărbători cu bine, multă sănătate, Crăciun fericit!”, a scris Dacian Cioloş pe Facebook.

Şi Valérie Cioloş-Villemin anunţase, în urmă cu câteva zile: ”Surpriză!!! Cadoul nostru de Crăciun şi de sărbători este gata! Împreună cu Gabriel Basarabescu, vă dorim să vă bucuraţi ascultând, ţopăind şi cântând”.

Dacian Cioloş a declarat recent că bunicii săi, din partea mamei, reprezintă cel mai mare cadou pe care l-a primit în viaţa sa. Acesta spune că a fost privilegiat să aibă astfel de bunici şi a povestit tot ce a învăţat de la ei.

„Am învăţat foarte mult de la bunicii mei. Am învăţat pur şi simplu trăindu-le alături de ei şi împreună cu ei. Nu o să spun o noutate şi poate că foarte mulţi copii spun asta, dar eu spun că am fost privilegiat să am astfel de bunici. Mă refer la bunicii din partea mamei, bunicii din partea tatălui i-am cunoscut mai puţin. De altfel, bunicul din partea tatălui a decedat înainte să mă nasc eu şi pe soţia lui am văzut-o doar de câteva ori.

Dar bunicii din partea mamei au fost un cadou. Cred că cel mai mare cadou pe care mi l-a făcut viaţa până acum. M-au învăţat toate lucrurile astea a căror valoarea am descoperit-o mai târziu, când şi eu am avut de a face cu oamenii şi am văzut ce înseamnă înţelepciunea aceea nativă de la ţară.

Bunicii nu prea ştiau ce înseamnă să fii olimpic, ce însemană olimpiada. Ei voiau să se asigure şi vorbeau cu părinţii ca să mă ţin de şcoală. Era şi pentru ei o condiţie bună. Îmi ziceau că pot să vin în vacanţă doar dacă pot să mă ţin de şcoală. Nu trebuia să uit de asta.”, a spus Dacian Cioloş, la Digi 24.

Citeşte şi: Oana Roman s-a filmat dezbrăcată în cada plină cu spumă: „Fericire, relaxare! Calm. Linişte