Dacian Cioloş, avertisment pentru PNL: Nu vom sta la târguieli, nici nu vom răspunde la culpabilizări

Copreședinții USR-PLUS Dacian Cioloș și Dan Barna au precizat, luni, într-o conferință de presă, că nu vor face rabat de la principiile pe care le susțin în formarea majorităților în consiliile locale și județene și nici nu vor răspunde la eventuale târguieli și culpabilizări din partea altor partide, cum ar fi PNL.

RomaniaTV.net
28 sept. 2020, 08:27
Dacian Cioloş, avertisment pentru PNL: Nu vom sta la târguieli, nici nu vom răspunde la culpabilizări

Dacian Cioloș a precizat că, pentru USR-PLUS și pentru România semnificativ nu e atât numărul de primari, de consilieri, cât faptul că e pentru prima dată când cetățenii apreciază la vot principiile în jurul cărora și-au construit programul.

„E un rezultat fantastic pentru noi, pentru că pentru prima dată oamenii apreciază la vot felul nou de a face politică”, a adăugat Cioloș și a precizat că, dacă ar fi fost două tururi la primari, USR-PLUS ar fi câștigat și mai mult.

„Începem să vedem un nou mod de abordare a politicii din partea alegătorilor, care apreciază mai mult mesajele pozitive, proiectele. Abordarea noastră a fost fără hoție și cu proiecte, cu viziune”, a subliniat Cioloș.

Dacian Cioloș a precizat că aleșii USR-PLUS au trei mari obiective: transparență în modul în care se vor lua deciziile, vizavi de felul și eficiența cum se vor cheltui banii publici, și în relația cu cetățenii, apoi o simplificare a birocrației, prin digitalizare și accesul la fdondurile europene.

Dan Barna, în extaz: „Nicuşor Dan va salva Bucureştiul. Este o victorie importantă”