Dan Barna, în extaz: „Nicuşor Dan va salva Bucureştiul. Este o victorie importantă”

Dan Barna susţine faptul că rezultatul alegerilor locale arată că USR-PLUS îşi respectă angajamentele. De asemenea, acesta a menţionat că Nicuşor Dan este omul care a reuşit să o scoată pe Gabriela Firea din Primăria Capitalei.

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 18:12
Dan Barna, în extaz: „Nicuşor Dan va salva Bucureştiul. Este o victorie importantă”

„Forţa care luptă cu PSD-ismul este USR-PLUS. Cei care vor scoate PSD-ismul din ţară, cei care vor face reformele sunt USR-PLUS. Îi felicit pe colegii mei pentru rezultatele foarte bune obţinute la Bucureşti. Faptul că am reuşit într-o măsură semnificativă să smulgem Bucureştiul din din mâna PSD-ului este meritul cetăţenilor. Este victoria lui Nicuşor Dan, este omul care a reuşit să o scoată pe Gabriel Firea din Primăria Capitalei”, a declarat Dan Barna.

Citeşte şi: Exit poll alegeri locale 2020 CURS-Avangarde: Nicuşor Dan- 47,2%; Firea-39%. Candidatul dreptei a câştigat Bucureştiul

„Este o victorie importantă, Nicuşor Dan va salva Bucureştiul. Este o victorie spectaculoasă” , a mai declarat Dan Barna.

Dacian Cioloş a declarat că românii au în faţă o nouă forţă politică. Acesta a menţionat că începe o revoluţie a bunei guvernări.

„Aveţi în faţă o nouă forţă politică a României. De patru ani construim acest proiect politic. Mulţumesc celor 20 de mii de candidaţi ai USR-PLUS, miilor de delegaţi din secţiile de votare şi să le spun să rămână pe baricade. Voturile se numără, au fost tentative de furt de voturi astăzi, să fiţi atenţi”, a declarat Cioloş.

„Începem o revoluţie a bunei guvernări. Vă putem prezenta câţiva viitori lideri politici ai României: Nicuşor Dan, Clotilde, Radu, Simona. Menţiune specială pentru Vlad Voiculescu, care a ştiut să facă pasul în lateral şi să intre în echipa cu Nicuşor Dan”, a mai afirmat Dacian Cioloş.