Daciana Sârbu, despre alegerea lui Ponta: Circul s-a încheiat, din fericire, cu bine

Daciana Sârbu, soţia premeirului Victor Ponta, răsuflă uşurată după încheierea votului la alegerile parlamentare 2012 din Colegiu 6 Târgu Jiu.

RomaniaTV.net
09 dec. 2012, 20:53
Daciana Sârbu, despre alegerea lui Ponta: Circul s-a încheiat, din fericire, cu bine

Acum sunt foarte bucuroasă, nici nu sunt obosită, am şi uitat prin ce am trecut săptămânile acestea, e bine. L-am susţinut moral. Am fost aici, am fost acasă, am făcut naveta, cred că e cel mai important. În rest a avut colegii care au fost alături de el şi în campanie, peste tot. Cred ca pentru el (Victor Ponta n.red.) a fost cel mai dificil, campania de aici a fost atipică şi aşa cum spunea, circul s-a încheiat, din fericire, cu bine„, a declarat Daciana Sârbu după încheierea votului la Târgu Jiu.

Soţia premierului a completat că nu are sfaturi să-i dea soţului ei, dar „sper să reziste, cred că îl aşteaptă o perioadă dificilă şi să facă ce a promis, e cel mai important. Oamenii au aşteptări mari şi nu numai ei, cu toţii avem„, a spus Daciana Sârbu.

Despre contracandidatul lui Victor Ponta, Daciana Sârbu a declarat că speră să nu ajungă în Parlament după redistribuire. „Sper să nu se întâmple lucrul asta, sincer”.

Premierul Victor Ponta a câştigat alegerile parlamentare în colegiul 6 Târgu Jiu pentru Camera Deputaţilor, în faţa principalului său contracandidat Dan Diaconescu (PPDD), potrivit unui sondaj la urne prezentat de către România TV.