Elena Băsescu şi Daciana Sârbu, schimb de REPLICI ACIDE pe internet

Contre între soţia premierului Ponta şi fiica preşedintelui Băsescu. Cele două doamne şi-au transmis mesaje acide pe reţelele de socializare. Acuzată că ar fi întârziat un avion către Strasbourg, folosindu-se de influența soțului său, Daciana Sârbu a negat acuzațiile şi a postat pe pagina de Facebook un document remis de Secretariatul General al TAROM care atestă faptul că aeronava RO371 "a operat fără întârziere".

RomaniaTV.net
24 oct. 2012, 08:32

Daciana Sârbu a fost acuzată în presă că a întârziat decolarea cursei Tarom de luni de pe Aeroportul Otopeni spre Strasbourg şi că premierul Ponta ar fi intervenit pentru ca avionul să rămână la sol până la îmbarcarea soției sale.

Europarlamentarul Daciana Sârbu a respins acuzațiile şi a postat pe pagina de Facebook un document remis de Secretariatul General al TAROM care atestă faptul că aeronava RO371 „a operat fără întârziere”.

„Cursa de luni dimineata catre Strasbourg era programata sa plece la ora 8:20. A plecat la ora stabilita, ba chiar a ajuns la destinatie cu 10 minute mai devreme. Pasagerii din avion pot sa confirme acest lucru. Eu m-am inregistrat si imbarcat alaturi de toti colegii. Aviz celor care cauta teme de atac si nu reusesc sa le gaseasca…”, a scris Daciana Sârbu pe Facebook.

Fiica cea mică a preşedintelui i-a răspuns soţiei premierului pe Twitter. „Înţeleg că Daciana Ponta, surprinsă de presă că a ţinut un avion la sol 45 de minute pentru că nu s-a trezit de dimineaţă, răspunde acuzându-mă pe mine că ocup 3 locuri în avion. Precizez, doamna Ponta, că spre deosebire de dumneavoastră, mie îmi permite silueta să ocup un singur loc”, a scris Elena Băsescu pe Twitter.