Daily Mail: Timişoara, oraşul cu două dintre cele mai BIZARE bancomate din lume FOTO

Un bancomat amplasat astfel încât să fie folosit de un jucător de baschet şi unul potrivit pentru actorul Verbe Troyer, vedeta filmului "Austin Powers", supranumit Mini-Me, se află în Timişoara şi sunt considerate printre cele mai bizare ATM-uri din lume în ediţia electronică a Daily Mail.

RomaniaTV.net
07 apr. 2012, 09:23

Unul dintre ATM-uri este amplasat la doar 30 de centimetri de sol, utilizatorii fiind nevoiţi să stea în genunchi pentru a retrage bani. Celălalt, situat la câteva străzi distanţă, este amplasat la o înălţime de 1,82 metri deasupra solului iar majoritatea persoanelor care trec prin apropiere nici nu îl observă.

Acesta din urmă ar fi trebuit să aibă scări şi o platformă pentru a putea fi accesibil, dar probabil că banca a uitat să ceară permisiunea de a le amplasa.

Amplasarea bizară a acestor ATM-uri a nemulţumit grupurile de consumatori din România, care au acuzat băncile de servicii necorespunzătoare.

„Cu un număr estimat de 2,2 milioane de ATM-uri în lume, puţine sunt amplasate în locuri mai ciudate ca acestea”, conchide Daily Mail.