Daliana Răducan și Răzvan Simion, prima imagine în calitate de cuplu. Cum au fost surprinşi de ziua ei FOTO

Daliana Răducan și Răzvan Simion au profitat de vremea bună și au plecat împreună la mare, pentru a se relaxa. Cei doi, foarte discreți până acum, au postat imagini de pe Litoral.

26 apr. 2021, 16:46

Daliana Răducan și Răzvan Simion, prima imagine în calitate de cuplu. Matinalul de la Antena 1 și-a găsit alinare în brațele altei femei la puţin timp după despărţirea de Lidia Buble. Este vorba despre Daliana Răducan, care a făcut parte din echipa „Visuri la cheie”, fiind arhitect și designer de interior.

Daliana Răducan și Răzvan Simion, prima imagine în calitate de cuplu

Relaţia dintre cei doi a fost dată în vileag, pe rețelele de socializare, de către Ianca, fiica adolescentă a lui Răzvan Simion. De data aceasta, cuplul a decis să petreacă un week-end la mare și au postat chiar ei imagini împreună, pe rețelele de socializare. Cei doi au profitat de vremea bună, s-au bucurat de mare, soare și de faptul că în această perioadă nu este aglomerație mare.

EXCLUSIV. Cine este iubita secretă a lui Răzvan Simion. Daliana a făcut parte din echipa „Visuri la cheie” | FOTO

Daliana Răducan a luat, însă, pe toată lumea prin surprindere în momentul în care a postat un story în care apare alături de Răzvan Simion. Cei doi savurează o cafea și afișează un zâmbet larg pe buze, semn că relația lor merge foarte bine. Dovada că lucrurile se îndreaptă spre ceva serios a apărut deja când prezentatorul TV i-a prezentat-o fiicei sale, Ianca. Bruneta a postat, tot pe rețelele de socializare, un buchet imens de flori primit de la partener, alături de trei inimioare, semn că cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.

Lidia Buble, dezvăluiri despre relația cu Răzvan Simion. Ce spune despre actuala iubită a acestuia

„Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, este autodescrierea pe care Daliana Răducan și-a făcut-o pe site-ul său.