Dalida din Las Fierbinți a ales un nume special pentru cel de-al treilea copil, rar întâlnit în România: „Numele acesta trebuia purtat!”

Dalida din Las Fierbinți, pe numele ei real Ecaterina Ladin, a dezvăluit numele celui de-al treilea fiu al său. Băiețelul a venit pe lume la finalul anului trecut.

12 ian. 2024, 21:03
Dalida din Las Fierbinți a ales un nume special pentru cel de-al treilea copil, rar întâlnit în România: „Numele acesta trebuia purtat!”
Ce nume i-a pus Dalida din Las Fierbinți celui de-al treilea copil

Ecaterina Ladin, cunoscută pentru interpretarea personajului Dalida din Las Fierbinți, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Vedeta, în vârstă de 40 de ani, a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, pentru a împărtăși bucuria nașterii și a dezvălui numele ales pentru noul membru al familiei.

Ecaterina Ladin și soțul ei au deja doi băieți, Marcu, în vârstă de 8 ani, și Petru Theodor de trei ani. Noul venit în familie poartă două nume cu semificație. Primul, ales după nașul său, și al doilea, aflat pe lista de nume încă de la primul copil. Cel de-al treilea copil al actriței se numește Roman Cassian.

Citește și: Dalida din Las Fierbinți este în culmea fericirii! Actrița a născut de Revelion. ”Am intrat în 2024 fericită și împlinită”

„Al treilea copil are numele de Roman Cassian. Pe nașul meu îl cheamă Roman. Nu știam, am tot căutat nume, primul (n.r. – copil) e Marcu, al doilea, Petru. Am vrut scurt să fie, să aibă și r’, cum au ceilalți. Și am zis – de ce căutăm atât? Ia uite ce aproape e numele! Roman, ca pe nașul nostru. Cassian trebuia să fie primul. Am zis că de aceea a și venit copilul, pentru că numele acesta trebuia purtat”, a povestit Dalida.

Citește și: Laura Cosoi este însărcinată pentru a patra oară! Vedeta şi-a postat burtica de gravidă pe Instagram

Actrița a împărtășit detelii despre experiența sa ca mamă a trei copii. Ecaterina a dezvăluit că, în mare parte, ea și soțul ei se ocupă de îngrijirea micuților, dar fiind ajutați și de o bonă.

„Sunt eu cu soțul și avem o doamnă care ne ajută încă de la primul copil. Nu e cu noi în casă, ea vine când avem nevoie. Și eram însărcinată și am întrebat-o – Ce faci, Mari, dacă mai fac un copil ne ajuți? Și mi-a zis – Cam mult, cam mult!. Dar ne ajută. Este diferență de vârstă între copii – primul are opt, al doilea, trei.

Îmi zic uneori că stau prea mult cu Roman, că doar lui îi acord cea mai multă atenție, dar el are nevoie de multă atenție acum, că e mic și încă nu știe să ceară și trebuie schimbat, hrănit. Nu știu dacă sunt neapărat geloși, dar exact când eu alăptez, exact atunci au nevoie de ceva ceilalți doi. Întotdeauna”, a adăugat ea.