Dalida din Las Fierbinți este în culmea fericirii! Actrița a născut de Revelion. ”Am intrat în 2024 fericită și împlinită”

Ecaterina Ladin, actriţa care interpretează rolul Dalidei din serialul Las Fierbinți, difuzat pe Pro TV, este în culmea fericirii, după ce a născut a treia oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos care se va numi Roman.

02 ian. 2024, 13:04
Dalida din Las Fierbinți este în culmea fericirii! Actrița a născut de Revelion. ”Am intrat în 2024 fericită și împlinită”
Dalida din Las Fierbinți este în culmea fericirii

Dalida din Las Fierbinți este în culmea fericirii! În urmă cu câteva minute, actrița le-a dat vestea cea mare fanilor săi de pe rețelele de socializare, unde a postat prima fotografie cu cel mai nou membru al familiei sale.

Citește și Câte clase are, de fapt, Dalida din „Las Fierbinți”. Foarte puțină lume cunoaște acest detaliu despre Ecaterina Ladin

Dalida din Las Fierbinți este în culmea fericirii

”Când eram mică, la noi în casă, de sărbători, tot timpul era multă lume. Mai ales mulți copii, dar niciodată nu mi-am imaginat că și atunci când voi fi mare familia pe care mi-am construit-o va fi la fel de numeroasă! Mulțumesc 2023 pentru încă o minune venită în viața noastră: a treia!

Am intrat in 2024 fericită, împlinită și cu multa recunoștință pentru toți doctorii ce au ajutat la venirea pe lume a băiețelului nostru. Vă mulțumesc pentru empatia, dragostea și profesionalismul dumneavoastră. Încă o experiență fără cusur la Spitalul Universitar de urgentă Elias”, a scris Ecaterina Ladin pe pagina sa de Facebook.

Postarea actriței a primit sute de like-uri și a stârnit zeci de reacții din partea fanilor săi de pe rețelele de socializare

”Felicidades, mămică și pentru puiul de om ce a venit pe lume. Să fiți sănătoși, vă pupăcesc!

Felicitări, dragă Tincuța! Ați mai îmbogățit cu „o pâine caldă” la masă. Și nouă 2023 ne-a mai adus un nepoțel! Aceasta e toată averea noastră -copii, nepoții, verișorii, rudele, prietenii dragi!

La mulți ani! Tincuța, felicitări, să crească flăcăul în dragoste cu sănătate, să vă aducă doar bucurii!!!!

Felicitări.Sa vă trăiască minunea și să vă aducă numai bucurii. An Nou fericit cu sănătate și bucurii”, sunt doar o parte dintre comentariile pe care internauții le-au făcut pe rețelele de socializare.

Când vine vorba despre viața sa privată Dalida din Las Fierbinți este destul de rezervată. Dovadă este faptul că fanii săi au aflat de curând că ea este însărcinată și asta, după ce a postat contul său de socializare o fotografie de la malul mării în care apărea alături de soțul ei, Laurențiu, și cei doi băieți, Petru și Marcu.

Atunci, și-a lăsat pentru prima dată burtica de gravidă la vedere.

Citește și Dalida din Las Fierbinți, anunţ surprinzător despre retragerea din activitate. Actriţa are doar 39 de ani