Dalida din Las Fierbinți, anunţ surprinzător despre retragerea din activitate. Actriţa are doar 39 de ani

Ecaterina Ladin, actriţa care interpretează rolul Dalida din serialul Las Fierbinți, difuzat de Pro TV, a vorbit recent despre retragerea din activitate deși, are doar 39 de ani.

11 ian. 2023, 14:42
Dalida din Las Fierbinți, anunţ surprinzător despre retragerea din activitate. Actriţa are doar 39 de ani
Dalida din Las Fierbinți, anunţ surprinzător despre retragerea din activitate. Actriţa are doar 39 de ani

Dalida din „Las Fierbinți”, anunţ surprinzător despre retragerea din activitate. Ecaterina Ladin a dezvăluit în cadrul emisiunii „La Măruță” că plănuiește să se mute în Grecia, alături de familia sa. „La 55 de ani, mă gândesc eu așa, să mă retrag din activitate undeva în Grecia, pe o insulă, cu o tavernă mică acolo, cu câteva camere de închiriat. Și să stau așa, dimineața!”, a spus Dalida.

Citeşte şi: Soacra Dalidei din Las Fierbinţi, târâtă prin tribunale de partenerii de afaceri. Este acuzată de o fraudă de 16 milioane de dolari!

Din păcate, actriţa trece prin momente dificile, din cauza unei viroze puternice, care a ținut o lună și jumătate: „Am apucat să dorm, în fiecare dimineață m-am trezit la ora 9, iar copiii mei au fost foarte înțelegători. În rest, nu am apucat să fac nimic, nu ne-am decis să mergem în nicio vacanță. Ne-a potolit, un pic, începutul anului. Am răcit toată familia. Cu răceală, cu Nurofen… A început în noiembrie, la finalul lunii, și nu mă mai simt răcită de o săptămână. O lună și două săptămâni m-a ținut această răceală, această viroză nenorocită. Eu am răcit cum n-am răcit în viața mea și am jucat două spectacole Mamma Mia. A fost cea mai mare provocare fizică și psihică, din toată viața mea. Am făcut și repetiție două luni de zile, decembrie a fost foarte aglomerat. De dimineață și până seară am tot repetat, se cântă la Mamma Mia, se dansează. Tuse, febră, frică să nu dai cuiva această boală, să stai cu mască atunci când cânți și dansezi. Cred că totuși am dat-o și Loredanei și lui Horia. Eu am fost aia care a venit prima răcită la repetiție. Iertați-mă, vă rog, nu am avut ce să fac. Nu e bine deloc!”.

Citeşte şi: Dalida din Las Fierbinți rupe tăcerea și face dezvăluiri incendiare despre ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat: ”E destul să deschid gura”

Vedeta a mai dezvăluit și care este cel mai mare sacrificu pe care l-a făcut în cariera sa. „Nu vreau să schimb nimic. Aș mai face un film, dar nu prea am timp. Aș mai vrea încă un musical. Plăcerea este prea mare! Sacrificii fac continuu. Să nu stau cu copiii mei, ăsta e cel mai mare sacrificiu. Și faptul că nu dorm, sunt perioade în care dorm foarte puțin. Și atunci ești irascibil. Nu am văzut primul pas al băiatului meu cel mare, eram la nașa noastră, eu eram la filmare. M-a sunat ea și mi-a spus că a făcut primii pași. Am plâns de am rupt, am zis că nu mai fac asta niciodată”, a mai spus Ecaterina Ladin.