Soacra Dalidei din Las Fierbinţi, târâtă prin tribunale de partenerii de afaceri. Este acuzată de o fraudă de 16 milioane de dolari!

Raisa Ladin, soacra actriţei Ecaterina Ladin, interpreta personajului Dalida, are din nou probleme cu legea. După ce a fost acuzată de o fraudă de 16 milioane de dolari, într-un dosar instrumentat de DIICOT, femeia este acum dată în judecată de partenerii de afaceri care vor să recupereze diverde datorii.

10 ian. 2023, 15:19
Soacra Dalidei din Las Fierbinţi, târâtă prin tribunale de partenerii de afaceri. Este acuzată de o fraudă de 16 milioane de dolari!
Soacra Dalidei din Las Fierbinţi, târâtă prin tribunale de partenerii de afaceri

Soacra Dalidei din Las Fierbinţi, târâtă prin tribunale de partenerii de afaceri. Raisa Ladin a fost chemată în instanţă de mai mulţi parteneri de afaceri, care vor să recupereze diferite datorii. Creditorii solicită executarea silită, falimentul sau anularea documentelor semnate de femeia acuzată de un tun de 16 milioane de dolari!

Deja, conform SpyNews, o reclamantă a obținut eja executarea silită a Raisei Ladin, iar în celelalte dosare, soacra Dalidei urmează să se prezinte în fața instanței: „Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 10.000 euro, în echivalent lei la data plăţii, reprezentând daune interese. Cu drept de a formula apel, în termen de 30 de zile de la comunicare, ce se va depune la Judecătoria Sector 2 București”.

Citeşte şi: Dalida din Las Fierbinți rupe tăcerea și face dezvăluiri incendiare despre ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat: ”E destul să deschid gura”

În dosarul Raisei Ladin, instrumentat de DIICOT, au fost arestați și fostul șef al Societății Naționale a Apelor Minerale, Radu Dumitru, precum și un ofițer de la Oficiul Național de Protecție al Martorilor, Alexandru Dima. Cei doi ar fi fost implicați încă de la început în grupul infracțional condus de Raisa Ladin, cea care a și plănuit delapidarea conturilor companiei.

Stenograme din dosar:

Ladin Raisa: Dar cum astup eu banii aceia cash pe care vi-i i-am dat? Că el are să mă întrebe: ați luat atâția bani din bancă, ați…

Radu Dumitru: I-ați cheltuit!

Ladin Raisa: Ați făcut plățile.

Radu Dumitru: I-ați cheltuit! Depinde ce declarați dumneavoastră. Dumneavoastră declarați. Eu v-am spus!

Ladin Raisa: Da’ nu poate să se ducă să ia camerele alea de acolo de unde m-am întâlnit eu cu dumneavoastră?

Radu Dumitru: Nu sunt, nu sunt pe nicăieri. Alea sunt ascunse.

Ladin Raisa: Le-ați scos?

Radu Dumitru: Nu sunt pe nicăieri!

Ladin Raisa: Chestia este intr-aceea, știti de ce îmi fac griji? Îmi fac griji că acolo când am fost la… când ne-am întâlnit la Pizza Hut la… cu Mc Donald’s-ul, cu Pizza Hut. Știți că acolo sunt camere peste tot!

Radu Dumitru: Deci peste tot unde ne-am întâlnit, nu sunt! Nu sunt! Deci legat de întâlnirile cu mine și mai aveți, întâlniri în care v-ați… ați predat niște documente, le-am scos pe toate! Deci, nu sunt camere!

Ladin Raisa: Ați scos camerele de peste tot? Cine dracu’ mă mai sună?

Radu Dumitru: Deci… Video n-aveți pe nicăieri. Singurele ce aveți, aveți documentele care au circulație. Și tot genul ăsta de hârtii.

Ladin Raisa: Și documentele care o circulat, o circulat, la bancă m-am dus. Că io nu mă duceam la bancă din capul meu.

Radu Dumitru: La bancă au apărut, s-a mai inventat ceva.

Citeşte şi: Dalida din „Las Fierbinți”, dezvăluiri despre salariile actorilor din serial: „Bobonete e în vârf. După Toma Cuzin cred că sunt eu”

Dintr-o altă discuție rezultă cum Dumitru Radu ar fi sprijinit hotărârea infracțională a inculpatei Ladin Raisa de a obține disponibilul bancar al companiei:

Ladin Raisa: Da, sistemul. Dar io n-am făcut fără bancă absolut nimic! Unde m-ați trimis, acolo m-am dus. De câte ori mi-ați spus du-te acolo, m-am dus!

Radu Dumitru: Păi da, toate astea au fost verificate de Spălarea Banilor. Deci dacă era o…

Ladin Raisa: Păi și-atuncea? Ați zis că ați vorbit cu ăla de la Spălare de Bani.

Radu Dumitru: Păi toate au fost verificate.

Ladin Raisa: Și atunci? Atuncea de ce m-a făcut pe mine de tot rahatu’?

Radu Dumitru: Dacă nu erau verificate, nu se luau banii. Nu pleca un leu, credeți-mă! Că nu pleca un leu de acolo! Au fost toate verificate! Toate-s așa aranjate. Deci dacă nu, vă dați seama că nu pleca nimic!”

Citeţte şi: Ecaterina Ladin, Dalida din „Las Fierbinți”, de nerecunoscut. A slăbit şi arată mai bine ca niciodată FOTO

Tot în același dosar, cei doi au reluat discuțiile o lună mai târziu:

Radu Dumitru: Eu vă spun… Și eu la fel, doamnă! Eu am tot interesul să scăpați de la belea, ca să pot să, ca să scap eu curat. Vreau să-mi iau și eu o pensie.

Ladin Raisa: Păi normal că…Dar haideți să vedem cum facem!

Radu Dumitru: Deci… mă ocup!

Ladin Raisa: Am intrat în asta toți sau Răducanu o făcut sau ce-o făcut…

Radu Dumitru: Ăla a spus parcă a spus cum v-ați întâlnit cu el, n-a declarat, dar din declarația lui…

Ladin Raisa: Eu m-am întâlnit cu Răducanu?

Radu Dumitru: Nu. Atunci la început, cum că v-ați dus la întâlnire la Carmen Anton și că ați discutat și că nu știu ce a făcut el. N-a scris mare lucru. N-a comentat mare lucru Răducanu în declarația lui. Eu am văzut declarația lui Răducanu.