Dalida din Las Fierbinţi, însărcinată la 37 de ani: „Ar trebui să nasc la începutul lui martie”

Dalida din Las Fierbinţi, însărcinată la 37 de ani. Actriţa Ecaterina Ladin este gravidă a doua oară şi va avea un băieţel. Urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil la începutul lunii martie, însă nu a vrut să dezvăluie numele bebeluşului.

05 feb. 2021, 11:40
Dalida din Las Fierbinţi, însărcinată la 37 de ani: „Ar trebui să nasc la începutul lui martie”
Dalida din Las Fierbinţi, însărcinată la 37 de ani

Dalida din Las Fierbinţi, însărcinată la 37 de ani. Actriţa a fost prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruţă, unde moderatorii au fost chiar colegii ei din serial, Mihai Bobonete, Costi Diţă şi Mihai Raiţ. Măruţă asistă şi el emisiune, însă online, deoarece se află în izolare pentru că este infectat cu coronavirus.

Citeşte şi: Ce meseria avea Giani din Las Fierbinţi înainte să fie actor: „Descărcam TIR-uri, câştigam destul de puţin”

Dalida din Las Fierbinţi, însărcinată la 37 de ani

Actriţa a vorbit despre sarcină şi a mărturisit că urmează să nască peste trei sau patru săptămâni. Numele bebeluşului nu a vrut să îl dezvăluie momentan, însă a precizat că este românesc.

Sunt bine, am venit acum din vacanţă. Noi am stat la Costineşti câteva luni, de fapt, de când am terminat filmarea. E foarte frumos la mare, e melancolic iarna, sunetul mării de care nu scapi. Ar trebui să nasc la începutul lui martie, dacă stau cuminte, dacă nu, cine ştie. Nu spun cum o să îl cheme pe copil, însă e un nume românesc. Soţul meu a venit cu propunerea numelui, iar eu am zis da. Dacă Dumnezeu o să îmi dea şi o fată, o s-o numesc eu„, a declarat Ecaterina Ladin în emisiuea La Măruţă.

Câţi bani câştigă sătenii din Las Fierbinţi ca să apară în serial

Las Fierbinţi

de pe Pro TV este unul dintre cele mai longegive seriale, în luna septembrie a acestui an a debutat cel de- al 18-lea sezon.

Cei mai smulţi care apar în serial sunt deja actori consacraţi, însă sunt şi personaje figurative sau secundare, care nu sunt cunoscute. Pentru cei din urmă se apelează şi la localnici, care au dezvăluit câţi bani primesc de la Pro TV.

Spre exemplu, mie, ca am aparut intr-un cadru scurt, in peisaj, mi s-a oferit 50 de lei. Ei sunt foarte seriosi, fac contracte pentru fiecare om care participa la filmari. Celor care au de filmat mai multe ore le dau si 100 de lei, 150 de lei. Cel mai bine sunt platiti cei in casele carora se filmeaza, in curtile lor. Acestia iau si cate 200-300 lei, uneori si mai mult‘, a mărturisit unul dintre localnici, potrivit Wowbiz.ro.

„La Barul lui Bobita vin zilnic zeci de turisti, fac poze, raman si beau o cafea, un suc, multi dintre ei isi cumpara magneti de frigider, cani sau scrumiere inscripotionate cu numele „Las Fierbinti’ sau cu poze cu actorii din serial”, a spus un localnic despre faimosul bar din serial, bar care este real și îi aparține lui Cristian Sauciuc.

Bărbatul a povestit cum a ajuns afacerea lui să facă parte dintr-un serial atât de cunoscut și urmărit în România. „Nici prin cap nu mi-a trecut ca o sa ajung vreodata sa vad ca se fac seriale in barul meu. Nu este o afacere in sine. L-am deschis asa, dintr-o ambitie. Sa avem si noi, eu cu sotia, un loc al nostru care sa ne fie proprietate.

Colaborarea mea cu cei din serial s-a intamplat pur si simplu. Au venit la mine la poarta, le-am aratat barul si le-a placut. Au montat mesele si ce mai vedeti dumneavoastra pe aici si asta a fost tot. Eu sunt foarte incantat de faptul ca au ales barul meu. Au mai fost si prin alte parti din oras, dar aici, la mine, le-a placut cel mai mult”, a declarat Cristian Sauciuc.