Dalida din ”Las Fierbinți”, primele declarații după ce a născut. Ce a pățit actrița

Ecaterina Ladin a devenit mamă pentru a doua oară, pe 18 februarie. Actrița din ”Las Fierbinți” a născut înainte de termin și susține că acest lucru a speriat-o, însă totul a decurs cum trebuie.

09 mart. 2021, 11:42
Dalida din ”Las Fierbinți”, primele declarații după ce a născut. Ce a pățit actrița

Dalida din ”Las Fierbinți”, primele declarații după ce a născut.  Ecaterina Ladin a născut cu două săptămâni înainte de termen, iar acest lucru a speriat-o deoarece actrița nu era încă pregătită mental să nască natural. Cu toate acestea, totul a decurs de minune, iar Petru este un băiețel sănătos.

Îmi cerea poze în fiecare zi, dar Petru nu era cu mine, era în secția de neonatologie și nu puteam să merg cu telefonul, nu puteam să fac poze. (…) Când în sfârșit l-a văzut a fost foarte încântat, a venit cu flori și mi-a mulțumit. Și acum este foarte încântat.

Citește și: 15 ani de la moartea tragică a Laurei Stoica. Cum arată viața fără artista iubită de toți românii

Dalida din ”Las Fierbinți”, primele declarații după ce a născut

”El trebuie să se nască astăzi, s-a născut un pic mai devreme. Cred că a vrut să fie vărsător, nu pești. A vrut să fie mai devreme, asta este. Eu m-am speriat că a fost o naștere spontană, eu am vrut să născ natural. Toate lucrurile au decurs foarte bine, foarte ușor”, a declarat actrița din Las Fierbinți în cadrul emisiunii ”La Măruță”.

”Mă descurc deocamandă și copilul doarme bine. El ziua doarme dus, noaptea mai scârție. Marcu s-a rugat la Dumnezeu să-i aducă un frățior și a fost foarte încântat. Îmi cerea poze în fiecare zi, dar Petru nu era cu mine, era în secția de neonatologie și nu puteam să merg cu telefonul, nu puteam să fac poze. Când în sfârșit l-a văzut a fost foarte încântat, a venit cu flori și mi-a mulțumit. Și acum este foarte încântat” , a adăugat Ecaterina Ladin.

Actorii din Las Fierbinţi nu mai au voie să filmeze în barul lui Bobiță și în casa lui Celentano

Las Fierbinţi este unul dintre cele mai apreciate seriale televiziate din România. Cu prilejiul Zilei Naţionale, regizorul a pregătit un episod special, care îi va ţine cu sufletul la pe telespectatori. Puţini ştiu însă că actorii din Las Fierbinţi nu mai au voie să filmeze în barul lui Bobiță și în casa lui Celentano. Astfel, în ultima vreme, protagoniştii serialului nu mai aveau voie să filmeze decât în faţa clădirii din cauza regulilor stricte impuse de autorităţi.

“Da, este adevărat că nu mai aveau voie să filmeze înăuntru după noile reguli. Au terminat joia trecută filmările şi acum avem deschis non-stop pentru clienţii din sat. Doar că trebuie să baţi la uşă sau să suni pe numărul afişat şi ţi se deschide dinăuntru, dar cumperi ce vrei şi ieşi pe terasă sau în faţa barului”, a spus patronul barului, pentru Click.

Proprietarul casei lui Celentano nu mai vrea să-și mai folosească locuința pentru filmări

https://www.youtube.com/watch?v=kHDwVtgUKNE