Dallasul s-a PRĂBUŞIT. Celebra replică ialomiţeană a fermei din SERIALUL american a ajuns RUINĂ

Celebra replică din Ialomiţa a fermei din serialul Dallas s-a prăbuşit, după ce ani la rând a făcut istorie. Parcul a ajuns o groapă de gunoi după moartea proprietarului, supranumit "JR de România".

RomaniaTV.net
09 mai 2014, 13:11

In urma cu 20 de ani, imperiul Dallas din Ialomita se afla la maxima lui inflorire. Aici se gaseau o gradină zoo cu zeci de animale, un teatru de vara, precum si copia celebrei ferme din Texas a familiei Ewing.

La mijlocul anilor ’90, Ilie Alexandru, unul dintre primii milionari ai României post-decembriste, transforma în realitate pe pamânt românesc ranch-ul texan. În apropiere de Slobozia a ridicat o copie a fermei de peste ocean.

În anii de glorie ai imperiului din inima Baraganului pe aceste porti au intrat personalitati de seama, precum fiul presedintelui american Bush, adevaratul JR din serialul Dallas, dar si printul Paul de Romania. Acum doar rareori cate un curios mai paseste pe aici, potrivit România TV.

Citeşte şi Serialul Dallas revine pe micile ecrane cu o serie nouă. O parte din personaje sunt aceleaşi

După moartea omului de afaceri, totul s-a prăbuşit. Imperiul a trecut de la un proprietar la altul, iar mobilierul, covoarele scumpe şi până şi tabla de pe clădiri au dispărut. Acum, vila este abandonată, iar porţile sunt închise cu lacăte. 

Din marirea de altadata a imperiului Hermes nu a mai ramas astazi aproape nimic. Peste tot se vad urmele decaderii, doar Turnul Effel mai aminteste de stralucirea de odinioara a locului.

Ferma a fost renovată ultima dată în urmă cu zece ani. În cadrul complexului, acum mai funcţioneaza doar două restaurante si un hotel.