Damian Drăghici ține post negru de cinci zile! Cum se simte artistul. ”Nu am băut nimic decât apă”

Damian Drăghici a slăbit spectaculos în ultima vreme. După venirea pe lume a fiului său, Andrei, artistul a decis că trebuie să facă mai multe schimbări în viața lui, iar în fiecare lună ține câte șapte zile de post negru, atunci când simte nevoia de detoxifiere.

01 dec. 2023, 21:57
Damian Drăghici ține post negru de cinci zile! Cum se simte artistul. ”Nu am băut nimic decât apă”

Damian Drăghici ține post negru de cinci zile! Damian Drăghici a dezvăluit că în zilele în care ține post negru bea doar apă, iar primul simptom al detoxifierii este durerea de cap.

Citește și Nuntă ca în filme în familia lui Damian Drăghici! Fiica celebrului muzician a îmbrăcat rochia de mireasă

Damian Drăghici ține post negru de cinci zile!

„Nu am băut nimic decât apă. Am puține dureri de cap pentru că nu am început încă hidrocolonoterapia (n.r.: procedura terapeutică care implică curățarea colonului cu apă sau alte lichide. Aceasta se numără printre metodele la modă de detoxifiere a colonului). Odată ce ies toxinele din corp nu mai ai dureri de cap, deci ăsta ar fi următorul lucru.

Sunt momente când îmi scade energia, dar am învățat să pot să respir și să le gestionez de așa natură încât să pot să fac față. Asta durează maxim undeva între 5 și 10 minute când îmi scade energia, altfel nu mă simt deloc slăbit, deja am 38 de ore, sunt foarte bine. Vă updatez cum mă simt și în următoarele zile…”, a spus Damian Drăghici pe pagina sa de Instagram, în cea de-a doua zi de post negru.

Damian Drăghici și-a continuat și ieri jurnalul de post negru doar cu apă și a mărturisit că se simte la fel de bine, ba chiar a și slăbit puțin. În a patra zi de post, câte a consemnat artistul până acum, vedeta a mărturisit că aceasta a fost cea mai grea pentru el.

„Ziua 4 de post doar cu apă. Unii îl numesc post negru, alții îl numesc doar cu apă. Deci 4 zile de când nu am mâncat. Astăzi este a patra zi, joi seară, și pot să spun că a fost cea mai grea zi pentru mine. De obicei era ziua trei. M-am simțit foarte low, așa, foarte jos, n-am avut energie foarte multă. Din punct de vedere slăbit, cred că am început de la 89-90 și azi dimineață eram la 87 kg”, a mai spus Damian Drăghici.

Citește și Cine este Cristina Stroe de la Te cunosc de undeva. Ce legătură are iubita lui Damian Drăghici cu Andra