Dan Alexa continuă dezvăluirile: „Cred că am fost imatur în relaţie”

Anamaria Prodan a răbufnit pe reţelele de socializare după ce în spaţiul public au apărut informaţii legate de o presupusă relaţie cu Dan Alexa. Şi antrenorul continuă să vorbească despre relaţia sa cu impresara.

03 sept. 2021, 11:42
Dan Alexa continuă dezvăluirile: „Cred că am fost imatur în relaţie”

Dan Alexa, tehnicianul despre care s-a tot zvonit că ar avea o relaţie cu Anamaria Prodan, a oferit detalii în premieră despre viaţa de familie. Fostul fotbalist al lui Dinamo şi Rapid a rupt tăcerea şi a vorbit în premieră despre momentele dificile prin care a trecut.

„Eu am avut parte de o soție foarte bună, are și-a dedicat viața pentru mine. (…) Ea suferea foarte mult când jucam prost sau eram criticat. Și-a dat viața după programul meu. (…) Cred că am ajuns la divorț pentru că am fost de foarte mult timp împreună. Cred că am fost imatur în relație. Atunci când cunoști pe cineva de mult există și riscul ăsta să nu te maturizezi odată cu relația, să apară alte probleme odată cu creșterea în vârstă”, a declarat Dan Alexa pentru Antena Stars. Dan Alexa asigură că este în continuare într-o relaţie foarte bună cu mama copiilor săi.

Dan Alexa asigură că este în continuare într-o relaţie foarte bună cu mama copiilor săi: „O apreciez mereu, am apreciat-o. Avem doi copii care sunt viața mea, două fete, pe care le iubesc enorm. Cred că sunt persoane pe care le iubesc necondiționat. Important este că am o relație foarte bună cu ea acum și până la urmă, viața merge înainte„, a mai spus antrenorul.

Despre relaţia cu Anamaria Prodan, dan Alexa a lămurit lucrurile de ieri: „Respect foarte mult aceasta relație. Am contract cu Anamaria Prodan. Este o relație de respect între noi. Țin foarte mult la Laurențiu Reghecampf, dar și la Ana.

Este unul dintre cei mai buni impresari români, care de fiecare data când am nevoie de un jucător, ea mi-l aduce și este acolo pentru mine. Pe lângă asta, toate deciziile majore mi le iau singur”, a mărturisit Dan Alexa.

Mai multe detalii, în articolul publicat pe Romaniatv.net

Dan Alexa rupe tăcerea despre relaţia cu sexy-impresara Anamaria Prodan: „Ţin foarte mult la Ana”

Anamaria Prodan a răbufnit şi ea pe reţelele de socializare după ce în spaţiul public au apărut informaţii legate de o presupusă relaţie cu Dan Alexa. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf nu a mai suportat aceste acuzaţii pe care le consideră nefondate şi a trecut la ameninţări.

„Legat de subiectul cu Alexa, presupusul amant al meu de azi, pe care-l mai aud că îndrăznește să pronunțe așa mitocănie, îl bat cu o singură mână pana nu mai știe cu buletinul în mână cum îl cheamă ! Prea v-am lăsat milogilor să vă faceți de cap„, a atacat Anamaria Prodan pe reţelele de socializare.

Mai multe detalii, în articolul publicat pe Romaniatv.net:

Anamaria Prodan, reacţie dură despre „presupusul amant de azi”: „Prea v-am lăsat milogilor să vă faceți de cap, vă bat cu o singură mână”
 

00:00

Dan Alexa a vorbit despre divorţ: „Cred că am fost imatur în relaţie”
„Eu am avut parte de o soție foarte bună, are și-a dedicat viața pentru mine. (…) Ea suferea foarte mult când jucam prost sau eram criticat. Și-a dat viața după programul meu. (…) Cred că am ajuns la divorț pentru că am fost de foarte mult timp împreună.

Cred că am fost imatur în relație. Atunci când cunoști pe cineva de mult există și riscul ăsta să nu te maturizezi odată cu relația, să apară alte probleme odată cu creșterea în vârstă„, a declarat Dan Alexa pentru Antena Stars, citat de spynews.ro.

Dan Alexa asigură că este în continuare într-o relaţie foarte bună cu mama copiilor săi.