Adevărul a ieșit la iveală! Anamaria Prodan reacționează violent, după ce Laurențiu Reghecampf a acuzat-o că l-a înșelat cu Dan Alexa

Noul scandal iscat între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare fără sfârșit. Impresara a reacționat violent, după ce antrenorul a acuzat-o, într-o emisiune TV, că a avut o aventură cu Dan Alexa, acesta fiind unul dintre motivele divorțului.

27 mai 2022, 19:05
Adevărul a ieșit la iveală! Anamaria Prodan reacționează violent, după ce Laurențiu Reghecampf a acuzat-o că l-a înșelat cu Dan Alexa

După ce a auzit ce a avut de zis Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan făcut declarații acide la adresa soțului  ei, pe care îl acuză că minte în legătură cu aventura pe care ea ar fi avut-o cu Dan Alexa.

Anamaria Prodan îi aduce noi acuzații soțului ei, Laurențiu Reghecampf

Impresa susține că nu mai vrea să audă ce are de spus Laurențiu Reghecampf și își dorește ca scandalul să te termine cât mai repede.  Totodată, Anamaria Prodan a mărturisit că dacă bărbatul va mai da de înțeles astfel lucruri va aduce în prim-plan alte dovezi.

Citește și: Anamaria Prodan, foc şi pară după declaraţiile lui Reghe în emisiunea lui Denise Rifai: „Îl dau în judecată de vorbește singur”

„Ce fac bărbații slabi, în general! Cum își pot ascunde slăbiciunea, decât lovind într-un om puternic. Ce să spună Reghecampf? Păi, Reghecampf, atunci, este un mincinos patentat pe la toate emisiunile și spunea: ”Cum?! Soția mea?! Păi, este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat pe pământ!”. Păi, dacă se întâmplă așa ceva, nu mai existam noi. Minte!

Altă dovadă de slăbiciune și de prostie. El nu face față interviurilor. El nu face față presiunii, în primul rând. El nu are voie să se ducă la asemenea interviuri. El, de fapt a spus adevărul aruncând cu ceva rău în mine, în oricine altceva. Nu a fost filmat? Păi, cat m-am chinuit să nu dea pozele de prin păduri. Când țipam și mă luam în piept cu presa că nu e Reghecampf prin păduri, că nu este mașina noastră dată amantelor și că este la un prieten. N-a fost filmat!? M-am chinuit doi ani de zile, ca Iisus, să ascund toate urmele urâte și să nu se facă de râs și să nu ne facă pe noi de râs”, a spus Anamaria Prodan.

„Și dacă nu divorța el, la un moment dat, potopul începea”

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan spune că Laurențiu Reghecampf nu mai este binevenit în familie pentru că imaginea lui a avut foarte tare de suferit atunci când și-a asumat relația cu actuala lui iubită.

„El este pus, săracul, să zic că toate lucrurile astea. Dacă nu zice lucrurile astea, înseamnă alte probleme, pe alte părți. El este cumva un fel de marionetă și păpușarul este în spate. Nu are ce să facă. Dacă avea puțină demnitate el nici măcar nu ieșea. Se vede foarte clar. Unde era cu Anamaria Prodan, ce salariu avea, jucători… Juca Champions League și Europa League și unde este Reghecampf astăzi? Trăiește din amintirile perioadei Anamaria Prodan și a familiei lui.

Citește și: Totul are legătură cu Dan Alexa! Reghe dezvăluie motivul care l-a determinat să divorțeze de Anamaria Prodan

Păi, nu, el nu a înțeles un lucru! Oricum nu mai era binevenit în familie de foarte mulți ani. El știa clar că trebuie să plece. Și dacă nu divorța el, la un moment dat, potopul începea, că începeau să vorbească femeile din oraș. Problema noastră este că se face de râs din ce în ce mai rău. Eu încă nu am vorbit, copiii încă nu au vorbit. Noi încă stăm și ne este foarte milă. Dar, fetele și inclusiv băiatul meu i-au dat niște mesaje foarte clare. Dacă nu termin, începem să vorbim noi, asumat, cu dovezi . iar atunci când vorbesc copiii, orice părinte este terminat.”, a declarat Anamaria Prodan, la Antena Stars.


loading...
Partenerii noștri