Dan Barna, reacţie după scandalul dintre Aurelian Bădulescu şi Nicuşor Dan: „Eveniment fără precedent, prin violenţă şi stupiditate”

Dan Barna, liderul USR, a reacţionat vineri după scandalul dintre viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu şi Nicuşor Dan, catalogând evenimentul ca fiind "fără precedent, prin violenţa şi stupiditatea lui".

RomaniaTV.net
05 iun. 2020, 07:46
Dan Barna, reacţie după scandalul dintre Aurelian Bădulescu şi Nicuşor Dan: „Eveniment fără precedent, prin violenţă şi stupiditate”

„Nu o să îl opriţi pe Nicuşor. Nu o să îi opriţi pe bucureşteni. Administraţia de troli a Bucureştiului a arătat că e o adunătură de huligani care a confiscat acest oraş şi care trebuie îndepărtată cât mai repede. Viceprimarul Aurelian Bădulescu a intervenit în dimineaţa asta brutal într-o conferinţă de presă a candidatului USR la Primăria Capitalei. E un eveniment fără precedent, prin violenţa şi stupiditatea lui. A încercat să îl oprească, dar nu a reuşit”, a scris, vineri, Dan Barna, pe Facebook.

Barna a afirmat că se împlinesc „patru ani de când Uniunea Salvaţi Bucureştiul a intrat în Consiliul General al Capitalei”.

Între timp, a devenit Uniunea Salvaţi România şi cei câţiva activişti inimoşi au devenit milioane de votanţi. Aţi încercat să îl opriţi pe Nicuşor Dan, doamna Firea. O să vă oprească el pe dumneavoastră. Şi o să plecaţi, cu Bădulescu de mână, acolo unde vă e locul. Ştiţi dumneavoastră unde. Vă promit”, a mai scris Barna.

Spiritele s-au încins la conferinţa de presă pe care Nicuşor Dan a susţinut-o vineri dimineaţă pe bulevardul Prelungirea Ghencea.

Citeşte şi: SCANDAL şi îmbrânceli între Aurelian Bădulescu şi Nicuşor Dan. Viceprimarul a venit la conferinţa candidatului PNL şi a vorbit peste el

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a început să vorbească în paralel cu Nicuşor Dan, candidatul PNL la Primăria Capitalei. Mai mult, Bădulescu a adus şi un dulap la conferinţă pentru a ilustra ideea că Nicuşor Dan ar fi stat ascuns timp de patru ani, scrie G4Media. Aurelian Bădulescu l-a acuzat pe Nicuşor Dan că nu poartă mască de protecţie, deşi acest lucru este obligatoriu doar în spaţii închise.