SCANDAL şi îmbrânceli între Aurelian Bădulescu şi Nicuşor Dan. Viceprimarul a venit la conferinţa candidatului PNL şi a vorbit peste el

Aurelian Bădulescu, viceprimarul PSD al Capitalei, l-a împiedicat pe Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei susţinut de PNL, susţină o conferinţă de presă. La un moment dat, cei doi au început să se îmbrâncească.

RomaniaTV.net
05 iun. 2020, 06:43

Spiritele s-au încins la conferinţa de presă pe care Nicuşor Dan a susţinut-o vineri dimineaţă pe bulevardul Prelungirea Ghencea.

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a început să vorbească în paralel cu Nicuşor Dan, candidatul PNL la Primăria Capitalei. 

Mai mult, Bădulescu a adus şi un dulap la conferinţă pentru a ilustra ideea că Nicuşor Dan ar fi stat ascuns timp de patru ani, scrie G4Media.

sursă foto: captură video Digi24

Aurelian Bădulescu l-a acuzat pe Nicuşor Dan că nu poartă mască de protecţie, deşi acest lucru este obligatoriu doar în spaţii închise.

„Nu purtați mască. Nu vă este rușine”, i-a spus Bădulescu lui Nicușor Dan.

La un moment dat, cei doi politicieni au început să se îmbrâncească.

 

„Ne cerem scuze pentru circul pe care, în maniera caracteristică, îl face PSD”, a spus Nicuşor Dan în începutul conferinţei de presă, fiind întrerupt în permanenţă de Aurelian Bădulescu.

Nicuşor Dan a făcut vineri o conferinţă de presă pentru a prezenta un bilanţ a ceea ce a numit „cea mai dezastruoasă administraţie” a Bucureştiului, fiind continuu întrerupt de Bădulescu.

Schimb de replici între Aurelian Bădulescu şi Nicuşor Dan, în plină stradă

Pe parcursul conferinţei de presă, aproape fiecare declaraţie a lui Nicuşor Dan a primit replică din partea viceprimarului Bădulescu, conform News.ro.

Nicuşor Dan a afirmat că se împlinesc patru ani de când a început cea mai dezastruoasă administraţie a Bucureştiului.

„Am ales să ne întâlnim în Prelungirea Ghencea pentru că e un exemplu reprezentativ despre cum Primărie Capitalei răspunde aşteptărilor bucureştenilor. Trăim o realitate absurdă în acest oraş. Avem companii de IT care se bat de la egal la egal cu marile companii de IT ale lumii, care produc soluţii şi Primăria nu poate sincroniza două semafoare”, a spus candidatul susţinut de PNL la Primăria Capitalei.

Nicuşor Dan a spus că zona privată a Bucureştiului este de mult în secolul XXI pe când administraţia publică este la nivel de anii 30, la nivel de mentalitate în epoca fanariotă şi că unii dintre reprezentanţii acestei administraţii sunt chiar în comuna primitivă.

Nicuşor Dan a mai afirmat că sunt patru ani din viaţă pierduţi şi patru miliarde de euro pe care comunitatea i-a pierdut.

„Minţiţi”, a fost replica lui Aurelian Bădulescu.

Candidatul PNL a continuat: „Am avut un primar vesel”, fiind completat de Bădulescu care a menţionat „un primar harnic.”

Nicuşor Dan a spus despre viceprimarul Capitalei că este un „om şi mai vesel”.

Bădulescu l-a întrerupt afirmând: „Foarte vesel, dar muncitor. Nu aşa ca dumneavoastră”.

Nicuşor Dan a mai declarat că primarul Capitalei s-a întâlnit cu bucureştenii o singură dată.

„A evitat să dea ochii cu bucureştenii. Primarul nostru a dat ochii cu bucureştenii o singură dată în acest mandat, pe Arena Naţională, în 2018 şi rezultatul îl ştim cu toţii, a fost huiduit de către bucureşteni”, a mai afirmat Dan.

În replică, Aurelian Bădulescu a afirmat: „De oamenii puşi de dumneata. Oamenii serioşi au apreciat ce a făcut primarul general”.

Apoi Nicuşor Dan a început să facă bilanţul celor patru ani de mandat al Gabrielei Firea, fiind din nou întrerupt de către viceprimarul Capitalei: „Sunteţi un om civilizat, staţi să ne spunem şi noi punctul de vedere”.

Nicuşor Dan a mai spus că, din cauza traficului, bucureştenii stau în maşină nouă zile pe an, el fiind întrebat de Bădulescu de unde ştie asta.

Gabriela Firea: „Guvernul PNL a arătat că nu doreşte să majoreze pensiile şi alocaţiile pentru copii”