Dan Barna a renunţat la sfaturile lui Andrei Caramitru: Am aflat din presă de opiniile sale, prea des

Andrei Caramitru nu mai este consilierul lui Dan Barna, scrie Adevărul. Preşedintele USR spune că a fost odecizioe luată de comun acord. Andrei Caramitru, fiul actorului Ion Caramitru, s-a făcut remarcat în special pentru poziţiile sale duse şaextrem, pe care le exprimă pe Facebook. 

RomaniaTV.net
24 apr. 2019, 14:02
Dan Barna a renunţat la sfaturile lui Andrei Caramitru: Am aflat din presă de opiniile sale, prea des

„Îi mulţumesc lui Andrei Caramitru pentru munca depusă la definitivarea si comunicarea unui program de guvernare consistent. Este o premieră necesară pentru România: programul de guvernare se face prin dialog, nu într-o debara, cum fac celelalte partide. Am apreciat competenta in economie a lui Andrei încă de la prima noastră întâlnire şi trebuie să recunosc că are un potenţial politic real. Cred că acum e un om politic pe propriile picioare, şi poate aduce contribuţii valoroase. Am aflat şi eu din presă de opiniile sale, prea des. Andrei are drumul său şi este un om valoros care a venit spre USR pentru că USR este alternativa care va schimba România. Andrei nu are nevoie de o titularută de consilier al meu pentru a conta. Odată terminată partea economică din program, Andrei rămâne un comunicator pe propriile picioare. De aceea, am decis amândoi că e mai bine să încetăm relaţia preşedinte – consilier. Andrei Caramitru rămâne un membru şi o resursă în USR, cu propria cale”, anunţat Dan Barna într-un mesaj intern, obţinut de Adevărul.

Consilierul președintelui USR, Andrei Caramitru, a avut o reacție dură după ce în Parlament a fost votat Codul Penal. El spune că locul „vostru – PSD, ALDE, UDMR – este la pușcărie”.

„Grijania voastră de nenorociti ! S-au “scăpat” și albit, in bloc. Inclusiv violatorii, pedofilii, criminalii sunt scăpați. Cu voturile UDMR. Nu vom uita asta. Locul vostru – borfasilor de la PSD/ALDE/UDMR – este la pușcărie sau in exil unde să muriți de foame – nici gunoieri sa nu va angajeze aia. Rusine sa va fie!”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

Citeşte şi: Andrei Caramitru, ieşire dură după adoptarea Codului Penal: „Grijania voastră de nenorociți. Să muriți de foame”