Dan Barna, bruiat de un deputat AUR după desfiinţarea SIIJ. „Avem aici un troll de faţă” VIDEO

Dan Barna, preşedintele USR, a fost întrerupt în repetate rânduri de către deputatul AUR, Dan Tănasă, în timp ce anunţa că proiectul privind desfiinţarea Secţiei Speciale a fost votat de Camera Deputaţilor. Vicepremierul a încercat să facă abstracţie, spunând în faţa camerelor faptul că "avem aici un troll".

24 mart. 2021, 15:03
Dan Barna, bruiat de un deputat AUR după desfiinţarea SIIJ. „Avem aici un troll de faţă” VIDEO

Declaraţiile lui Dan Barna privind votarea proiectului privind desfiinţarea Secţiei Speciale a fost transmis live pe pagina de Facebook a Alianţei USR-PLUS. Ulterior, clipul a fost retras de pe pagina de socializare, iar o parte din declaraţiile în care deputatul AUR, Dan Tănasă, critica proiectul au fost eliminate din clip.

„România a făcut un pas important spre ceea ce înseamnă revenirea justiţiei la un sistem funcţional şi corect”, a fost declaraţia lui Dan Barna care a declanşat scandalul pe holul Camerei Deputaţilor.

„Aţi făcut politizarea justiţiei! CSM a dat aviz negativ”, a strigat Dan Tănasă

„Astăzi, Parlamentul României a decis”, a continuat Barna.

Citeşte şi: Dan Barna, după ce Parlamentul a decis desfiinţarea Secţiei Speciale: Era o ruşine pentru sistem. Suntem deschişi la o variantă mai echilibrată!

Parlamentarul AUR a continuat să-l bruieze pe Dan Barna.

„USR şi PNL au votat pentru desfiinţare, în condiţiile în care CSM a dat aviz negativ”, a spus deputatul AUR.

„Avem aici un troll de faţă”, a fost reacţia lui Dan Barna.

Vicepremierul a explicat că „prin votul de astăzi, coaliţia USR-PLUS-PNL-UDMR reuşeşte să-şi îndeplinească unul dintre angajamentele foarte clare din programul de guvernare, respectiv desfiinţarea SIIJ”.

„Desfiinţarea secţiei este una dintre condiţiile pe care instituţiile europene, Comisia de la Veneţia, recomandările GRECO ni le-au solicitat pentru a putea vorbi despre ridicarea MCV, pentru a putea vorbi despre un stat care funcţionează.

Suntem în continuare ca la Senat să existe dezbateri şi dacă se găseşte o soluţie mai bună, vom fi foarte deschişi şi vom susţine lucrul acesta şi USR PLUS şi celelalte partide din coaliţie”,  a menţionat Barna.

Tot astăzi deputatul AUR Dan Tănasă a mai fost implicat într-un scandal. S-a îmbrâncit, înjurat şi ameninţat cu parlamentarul USR Silviu Dehelean, după ce în plen a fost dezbătut proiectul privind desfiinţarea Secţiei Speciale.

Citeşte şi: Scandal uriaş în Parlament! Doi deputaţi, la un pas de bătaie din cauza desfiinţării SIIJ. „Du-te în p*** mă-tii de bou” VIDEO

 

 


loading...
Partenerii noștri