Dan Barna, criticat de fostul său consilier. „Centrează ca să dea cu capul PSD şi să înscrie. Jalnic. Bine că mi-am dat demisia”

Andrei Caramitru, fostul consilier al preşedintelui USR, l-a criticat pe Dan Barna pe care îl acuză că joacă "un joc periculos" pe motiv că "mai nou centrează ca să dea cu capul PSD şi să înscrie". Mai mult, Caramitru susţine că Barna ia poziţia propagandei ruseşti.

RomaniaTV.net
09 iun. 2020, 16:11
Dan Barna, criticat de fostul său consilier. „Centrează ca să dea cu capul PSD şi să înscrie. Jalnic. Bine că mi-am dat demisia”

Andrei Caramitru consideră că fostul său şef face jocul PSD-ului din modul în care se raportează faţă de declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis.

„Dl Barna joacă un joc periculos. Mai nou centrează ca să dea cu capul PSD şi să înscrie. Problema e că totul se va măsura în vieţi de oameni şi un val doi care ne aruncă în haos economic şi mai mare.

Eu mă întreb aşa. Cum se poate ca dl Barna să ia următoarele poziţii ale PSD şi ale propagandei ruseşti??? – de ce atacă preşedintele când a reacţionat la jocul geo-politic al Ungariei şi Rusiei? Cu fix aceleaşi cuvinte ca şi PSD? – de ce spune că nu va vota strategia de apărare care menţionează clar pericolul Rusiei? – de ce copiază fix argumentele jalnice ale PSD ca să blocheze continuarea stării de urgenţă?

Cine câştigă din toate astea? Noi? USR? Jalnic. Bine că mi-am dat demisia de acolo din USR şi am plecat acum mult timp. Jalnic. Membrii USR trebuie să se trezească – Nu se mai poate aşa ceva. E o ruşine prea mare”, a scris marţi Andrei Caramitru pe Facebook. 

Andrei Caramitru, atac dur la adresa fostului său şef: „Incredibilă ieşirea lui Barna de azi. Bezna minţii”