Dan Barna, după victoria lui Kovesi la CEDO: „Deşi Dragnea nu mai contează în politică, apropiaţii săi sunt încă în funcţii”

Dan Barna, liderul USR, a felicitat-o pe Laura Codruţa Kovesi pentru victoria la CEDO, unde a contestat decizia revocării sale din funcţia de procuror-şef al DNA. Deputatul susţine că "pierzătorul în acest caz este statul român", şi cu toate că "Liviu Dragnea nu mai contează în politică, apropiații săi sunt încă în funcții".

RomaniaTV.net
05 mai 2020, 08:25
Dan Barna, după victoria lui Kovesi la CEDO: „Deşi Dragnea nu mai contează în politică, apropiaţii săi sunt încă în funcţii”

Liderul USR Dan Barna a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook, după ce judecătorii CEDO i-au dat câştig de cauză Laurei Codruţa Kovesi, fost şefă a DNA.

„Laura Codruța Kovesi a câștigat la Curtea Europeană a Drepturilor Omului procesul prin care a contestat decizia de revocare din funcția de procuror-șef al DNA.

O felicit pe doamna Kovesi pentru hotărârea cu care a luptat pentru a-și dovedi dreptatea.

Pierzătorul în acest caz este statul român. Un stat capturat de interese de grup care încă nu au răspuns în totalitate pentru faptele lor.

Chiar dacă Liviu Dragnea nu mai contează în politică, apropiații săi sunt încă în funcții. Iar metodele și modul lor de gândire pot ajunge în orice moment înpoi la putere. Asta trebuie prevenit. Cu orice preț”, a scris Dan Barna, preşedintele USR.

Laura Codruţa Kovesi a câştigat procesul la CEDO împotriva României. Fosta şefă a DNA a contestat decizia de revocare din funcţie