Dan Barna: „E foarte clar că epoca PSD a apus. Cu siguranţă se poate discuta despre o alianţă cu PNL după alegerile parlamentare”

Dan Barna a vorbit la România TV despre o posibilă colaborare cu PNL-ul şi implicit cu preşedintele Klaus Ioahnnis. Liderul USR susţine că se poate întâmpla acest lucru dacă cetăţenii îşi doresc asta. 

RomaniaTV.net
28 sept. 2020, 15:40
Dan Barna: „E foarte clar că epoca PSD a apus. Cu siguranţă se poate discuta despre o alianţă cu PNL după alegerile parlamentare”
Dan Barna are coronavirus. Anunţul liderului USR după ce s-a infectat

„Presedintele Iohannis doar a constatat rezultatul alegerilor în care România a transmis un mesaj foarte clar că epoca PSd a apus. Rezultatul de la Bucureşti este cea mai bun exemplificare a unei colaborări.  

Cu siguranţă se poate discuta despre o alianţă după alegerile parlamentare. În acest moment românii au două opţiuni, opţiunea USR-PLUS şi o parte din marile oraşe confirmă acest efort pe care îl facem, iar o altă parte susţine PNL, ceea ce confirmă că România înlătură partidul PSD. Începem să respirăm”, a declarat Dan Barna la România TV

Citeşte şi: ALEGERI LOCALE 2020. Dan Barna: „Am fost în competiţie electorală cu PNL, acolo unde nu a fost posibilă colaborarea”

De asemenea, preşedintele USR susţine că PSD nu trebuie să devină istorie, ci acei membri ai partidului social democrat care fac ilegalităţi. 

„Eu nu propun ca PSD să devină istorie. PSD poate să aibă un loc în opoziţie cum este normal într-un stat. Cetăţenii sunt cei care decid. Eu am anticipat acest rezultat pentru Primăria Capitalei. Surprinza placută a fost cea de a Braşov. Chiar şi pe cele de la Timişoara le-am anticipat”, a dăugat Dan Barna.