Dan Barna, ironie la adresa lui Florin Cîţu: „Poate şi eu mă visez noaptea Superman, dar dimineaţa mă trezesc”

Dan Barna avut o primă reacţie după ce Florin Cîţu a postat pe pagina de Instagram un video editat în care îl întruchipează pe Superman. Liderul USR exclude ca partidul său să aibă vreo înţelegere cu PSD şi a reiterat ideea că social-democraţii îl susţin, de fapt, pe premierul Florin Cîţu şi PNL.

09 sept. 2021, 22:30
Dan Barna, ironie la adresa lui Florin Cîţu: „Poate şi eu mă visez noaptea Superman, dar dimineaţa mă trezesc”

Dan Barna, ironie la adresa lui Florin Cîţu. Liderul USR-PLUS a făcut o ironie la adresa premierului, după ce acesta a postat pe Instagram un videoclip în care îl întruchipează pe Superman.

Dan Barna, ironie la adresa lui Florin Cîţu

Citeşte şi Florin Cîţu, replică pentru USR PLUS pe tema vaccinării: „Nu trebuie să căutăm vinovaţi. Mi se pare hilar să spui că această campanie de vaccinare este a premierului”

Liderul USR-PLUS a declarat că nu a existat nicio discuţie cu PSD, aşa cum a susţinut premierul în repetate rânduri.

”O minciună sfruntată. Ideea că noi, USR, am negocia cu PSD, premierul, e una ridicolă. Noi am spus foarte clar, această coaliţie, PNL, USR PLUS, UDMR poate să continue cu un premier în stare să conducă o coaliţie. Acuzaţia, afirmaţia, cum să spun, insinuarea de ieri a domnului este nu de rea credinţă, este o minciună evidentă. Cum aş putea să negociez eu cu Marcel Ciolacu care susţine prin vot, în Parlament, pe Florin Cîţu. Aici toată lumea vede realitatea. Una e să visăm, poate şi eu mă visez noaptea în somn Superman, dar după aia vine dimineaţa, mă trezesc şi începe viaţa de zi cu zi. Exclus. Nu există această negociere şi nici nu a existat.

Echipa câştigătoare a lui Florin Cîţu s-a completat cu Marcel Ciolacu. Florin Cîţu şi Marcel Ciolacu conduc în acest moment România. Dacă Florin Cîţu spune că are o propunere de nouă premier, atunci ne asezăm la masă”, a declarat liderul USR-PLUS la Digi 24.

Reamintim că Florin Cîțu a postat, joi, pe pagina de Instagram un video editat în care îl întruchipează pe Superman în timp ce salvează un avion de la prăbușire, apoi „super-eroul” iese din ape și rostește „Are you coming?” (Vii cu mine?).

Videoclipul postat de Florin Cîțu pe rețeaua socială este însoțit de textul „Tehnologia asta” și îl arată pe „The Man of Steel” în anumite secvențe cum zboară și oprește un avion din cădere.

„E nevoie, din când în când, de control medical”, a scris Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD, ca reacție la aceste imagini.

Imaginile vin chiar în ziua în care Birourile Permanente Reunite ale celor două camere ale Parlamentului au decis că moţiunea de cenzură va fi citită în şedința de azi de la ora 16.00, dar dezbaterea şi votarea va avea loc după decizia CCR.

Premierul Florin Cîțu continuă procesul de scoatere a USR PLUS de la guvernare, după ce miniştrii desemnaţi de Alianţă şi-au dat demisia. Florin Cîţu a demis prefecţii şi subprefecţii USR PLUS, după ce miercuri a dat afară secretarii de stat. În ședința de Guvern, Florin Cîțu a demis 14 prefecți și 28 de subprefecți susținuți de USR-PLUS.

Citeşte şi Florin Cîţu: Dacă decizia CCR ne dă nouă dreptate, voi cere demisia preşedintelui Camerei Deputaţilor şi a preşedintelui Senatului