Dan Barna, replică acidă pentru Rareş Bogdan. „USR PLUS nu-și va cere scuze”

Copreşedintele USR PLUS a declarat duminică, la Botoşani, faptul că ""încă sunt oameni în echipa premierului Florin Cîţu care par să nu fi înţeles ceea ce tocmai li s-a întâmplat", făcând referire la criza generată în interiorul coaliţiei.

12 sept. 2021, 22:27
Dan Barna, replică acidă pentru Rareş Bogdan. „USR PLUS nu-și va cere scuze”

Reacţia lui Dan Barna vine după ce Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, a declarat, sâmbătă, la Antena 3, că cei din USR PLUS nu vor mai primi 5 ministere dacă se întorc în Guvern, pentru că trebuie să plătească pentru criza pe care au provocat-o.

Fostul vicepremier a reacţionat, spunând că USR PLUS nu îşi va cere niciodată scuze pentru actuala criză politică din România. De altfel, Barna a afirmat că partidul din care face parte este cel care „îşi respectă cuvântul”.

Citeşte şi: Dan Barna: USR PLUS va câștiga dreapta din România dacă va decide să rămână în opoziție

„Încă sunt oameni în echipa premierului Florin Cîţu care par să nu fi înţeles ceea ce tocmai li s-a întâmplat şi cred în continuare că nu USR PLUS este cel care ar trebui să îşi ceară scuze pentru că îşi respectă cuvântul. Asta nu se va întâmpla niciodată”, a afirmat Dan Barna.

Potrivit Ştiripesurse, Barna adăugat că USR PLUS „încearcă să aducă interesele cetăţenilor ca miză reală în coaliţie şi mai puţin obligativitatea de a satisface electoratul de partid”.

Citeşte şi: Rareş Bogdan îi bate obrazul lui Orban: „Ludovic să înceteze, numai eu ştiu de câte ori l-a salvat Iohannis de la debarcare”