Dan Barna: USR PLUS va câștiga dreapta din România dacă va decide să rămână în opoziție

USR PLUS va fi ''partidul care va câştiga dreapta din România'', în cazul în care va decide să rămână în opoziție, a transmis duminică, la Botoşani, co-preşedintele partidului, Dan Barna.

12 sept. 2021, 16:00
Dan Barna: USR PLUS va câștiga dreapta din România dacă va decide să rămână în opoziție

USR PLUS va fi ”partidul care va câştiga dreapta din România”, în cazul în care va decide să rămână în opoziție, a transmis duminică, la Botoşani, co-preşedintele partidului, Dan Barna.

Dan Barna dă asigurări că, în cazul în care nu va reveni la guvernare, USR PLUS „va face o opoziţie responsabilă”, subliniind că partidul pe care îl conduce este unul matur.

„Vom face o opoziţie responsabilă, exact aşa cum ne-am comportat, deşi nu am fost trataţi ca atare, pe toată perioada guvernării. USR PLUS este în momentul de faţă partidul matur din politica din România şi intenţionăm să rămânem aşa”, a precizat Barna.

În acelaşi timp, co-preşedintele USR PLUS a arătat că viitorul PNL „depinde de deciziile pe care le vor lua în următoarele săptămâni”.

„Deciziile următoarelor săptămâni vor determina perspectivele electorale ale tuturor jucătorilor”, a adăugat Dan Barna.

Pe de altă parte, liderul USR PLUS susţine că partidul său îşi doreşte să aibă „şansa să facă acele reforme de care România are disperată nevoie”.

Dacian Cioloș: USR PLUS nu a fost nici partidul lui Nicuşor Dan, nici partidul lui Dan Barna, nici partidul lui Cioloş. Nu va fi niciodată un partid cu lider

Dacian Cioloș, co-președintele USR PLUS, spune că acest partid nu a fost nici al lui Nicușor Dan, nici al lui Dan Barna, nici al lui Dacian Cioloș.

”Nu cred că acest partid va fi vreodată un partid de lider sau dependent de un lider”, afirmă Dacian Cioloș, precizând că votul pentru alegerea preşedintelui începe săptămâna viitoare. Vor vota online toţi membrii partidului.

”USR PLUS nu a fost nici partidul lui Nicuşor Dan, nici partidul lui Dan Barna, nu a fost nici partidul lui Dacian Cioloş. Şi nu cred că acest partid va fi vreodată un partid de lider sau dependent de un lider. Este partidul tuturor membrilor şi toţi membrii vor alege preşedintele USR PLUS prin vot universal online, care începe săptămâna viitoare”, a scris pe Facebook, Dacian Cioloş.


loading...
Partenerii noștri