Dan Barna, ținta glumelor pe Internet după ce a anunțat că are băiat: „Poate fi orice, conform noilor interpretări ale convențiilor sociale”

Dan Barna a ajuns ținta glumelor pe Internet după ce a anunțat că are băiat. Preotul catolic Francisc Doboș glumește pe seama proaspătului tătic şi scrie că este „intolerant” și „discriminator”, deoarece „și-a făcut copilul băiat”: „De unde știe că-i băiat?!”.

10 aug. 2021, 20:27
Dan Barna, ținta glumelor pe Internet după ce a anunțat că are băiat: „Poate fi orice, conform noilor interpretări ale convențiilor sociale”
Dan Barna, ținta glumelor pe Internet

Dan Barna, ținta glumelor pe Internet. Preotul postează un comentariu de pe pagina liderului USR, după ce Barna a anunțat că a devenit tată.

Persoana respectivă îi urează lui Barna „să se bucure de ea”, iar politicianul îi răspunde: „Mulțumim. Este băiat”, la care femeia îi scrie: „Așa credeți dvs. Poate fi orice, conform noilor interpretări ale convențiilor sociale. Să fie sănătoasă/ sănătos orice ar fi!”.

‘Intolerant’ și ‘discriminator’ Dan Barna. Auzi tu! Și-a făcut copilul băiat :))) Chiar așa. De unde știe că-i băiat?! Oricum, felicitări! Să-i trăiască! PS. Un sfat pentru politicieni: mai puțină ideologie, dar mai multă umanitate”, a postat părintele Francisc Doboș pe Facebook.

Citeşte şi: Informaţii-bombă! Dan Barna şi soţul lui Clotilde Armand, audiaţi în cazul fraudării alegerilor locale de la Sectorul 1

Dan Barna, ținta glumelor pe Internet după ce a anunțat că are băiat

Recent, Francisc Doboș l-a ironizat pe Barna, după ce liderul USR a spus, legat de educația sexuală, că „trebuie să ne gândim la copii și nu la himerele medievale ale părinților“.

Model de cum să-ți dai cu tesla-n voturi: fă-i medievali pe părinți și “himerele” lor. Dan (Ha)Barna..:)))“, scria părintele Doboș pe Facebook.

Dan Barna, copreședinte USR PLUS și vicepremier, a devenit tată. El a postat o fotografie și un mesaj pe pagina sa de Facebook: „10 august si cea mai dorită notă de 10 pe care am primit-o vreodată”.

Soția lui Dan Barna a născut un băiețel

Dan Barna

are un fiu, iar anunțul a fost făcut chiar de politician pe contul personal de Facebook. Soția lui Dan Barna a adus pe lume un băiețel, care a primit nota 10 la naștere.

10 august și cea mai dorită notă de 10 pe care am primit-o vreodată. Această binecuvântare a venit astăzi în familia noastră.” , a declarat Dan Barna pe Facebook.


loading...