Informaţii-bombă! Dan Barna şi soţul lui Clotilde Armand, audiaţi în cazul fraudării alegerilor locale de la Sectorul 1

Dan Barna şi soţul edilului de la sectorul 1 vor fi audiaţi pentru ca se aflau ilegal în Biroul Electoral, în ziua alegerilor.

06 aug. 2021, 20:31
Informaţii-bombă! Dan Barna şi soţul lui Clotilde Armand, audiaţi în cazul fraudării alegerilor locale de la Sectorul 1

Dan Barna şi soţul lui Clotilde Aramand, audiaţi în cazul fraudării alegerilor locale de la Sectorul 1.  Cei doi vor fi audiaţi la Secţia Specială pentru că procurorul instituţiei care a urmărit fiecare secundă de pe imaginile puse la dispoziţie de la camere, i-a găsit pe cei doi lângă sacii cu voturi.

Informaţii-bombă! Dan Barna şi soţul lui Clotilde Aramand, audiaţi în cazul fraudării alegerilor locale de la Sectorul 1

Potrivit legislaţiei în vigoare, cei doi nu aveau ce să caute lângă sacii cu voturi, imediat după alegeri, la Sectorul 1. Totodată, mii de voturi sunt analizate de poliţişti pentru că toate acele buletine de voturi au fost descoperite udate, nu se mai vede ce scrie pe ele, ce au ales de fapt alegătorii din sectorul 1. Sacii au fost găsiţi în apă. Primii, însă, vor fi audiaţi jandarmii, urmaţi de primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Avocatul lui Dan Tudorache, Mihai Drăgan, a venit cu o primă reacţie în acest caz. Apărătorul fostului edil spune că analizarea voturilor fraudate a fost o muncă titanică, ce nu a putut fi făcută într-un timp foarte scurt.

Citeşte şi: Concursuri cu dedicaţie la Primăria Sectorului 1! Curiosul caz al ziaristului Ionel Stoica, care deşi avea postul rezervat, a reuşit să pice două concursuri până să fie numit! Cum înlocuieşte Clotilde oamenii loiali lui Tudorache cu “soldati incompetenţi” care o venerează

„E clar că până acum s-au blocat aceste anchete. Cred că e vorba despre nişte contractele care trebuie semnate, la sectorul . Când se va strânge lanţul, se va întâmpla ceva. În altă ţară trebuia să avem o soliuţie de 8-9 luni. Vedem cum se schimbă sacii de voturi.

Procurorul după ce a dispus numărarea voturilor, a rămas singur în birou. El a rugat cine vrea să îl ajute. A fost o muncă titanică. Numărarea voturilor se face într-o noapte, aici e vorba de analiză dacă voturile au fost fraudate”, a declarat Mihai Drăgan, la România TV.

Citeşte şi: Clotilde Armand a semnat un contract de salubrizare în miez de noapte: „Diferența de preț dintre tarifele Romprest și cele RER este de 5 milioane de lei pe lună sau 60 de milioane de lei pe an”