Dan Barna va deveni tată! El şi sotia sa, Olguţa, vor avea un copil în această toamnă

Dan Barna va deveni tată. El şi sotia sa, Olguţa Totolici, vor avea un copil în această toamnă. Cei doi sunt căsătoriţi de 14 ani, iar în urmă cu câteva luni, vicepremierul declara că îşi doreşte un copil şi "se va întâmpla".

21 iun. 2021, 15:52
Dan Barna va deveni tată! El şi sotia sa, Olguţa, vor avea un copil în această toamnă
Dan Barna şi sotia sa, Olguţa, vor avea un copil în această toamnă

Dan Barna va deveni tată. Vicepremierul și-a scos soția la operă, primul eveniment cultural permis în spații închise, doar pentru persoanele vaccinate. Cei prezenţi au fost extrem de surprinşi. când au văzut-o Olguţa Totolici însărcinată.

Dan Barna va deveni tată

Burtica este destul de vizibilă, probabil că se află în trimestrul doi-trei de sarcină, iar asta înseamnă că ar urma să devină mamă în toamna acestui an.

Politicianul și jumătatea sa își doreau foarte tare un copil, potrivit declaţiilor făcute recent de Dan Barna. „Categoric, da, îmi doresc. Este un lucru care se va întâmpla. Nu-ți aduce anul, ce-ți aduce ceasul. Muncim!”, spunea vicepremierul, în urmă cu câteva luni, la o emisiune TV.

Citeşte şi: Dan Barna, despre scandalul terenului de la Romexpo. „Statul oferă un cadou de 400 de milioane de euro; un Moş Crăciun imobiliar”

Cine este Olguța Dana Totolici, soția lui Dan Barna

Olguţa Dana Totolici lucrează în cadrul companiei OMV Petrom de 11 ani și 7 luni, ocupând funcția de Head Of Department Data Protection de nouă luni. Anterior, Olguța Totolici ocupa funcția de Head of Reward & Respect Labour Litigation Department, potrivit profilului de LinkedIn al Olguţei Totolici.

Politicianul a explicat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de ce soția sa nu-i poartă numele de familie.

E un lucru lipsit de importanță. La momentul când ne-am căsătorit a spus că dorește să-și păstreze numele. Am spus că nu e nicio problemă. Nu e nimic în neregulă aici. Chiar nu e o poveste în spate, a fost o dorință, care nu m-a deranjat în niciun fel. E în regulă”, a spus Dan Barna.

Cei doi soți gătesc în echipă, uneori, însă, politicianului îi place şi să-şi răsfeţe soţia, ducându-i micul dejun la pat. „Oala romană. Este o oală de lut, pui carne, cu garnitură de legume, pui niște vin, lași în cuptor maximum o oră, iese o mâncarea foarte bună. Artistul, șeful, este Olguța. Îmi gătește ardei umplut, diverse combinații de spanac, ciorbe fabuloase, le prefer mâncărurilor mai grele.

Chiar și varza călită pe care eu nu o suportam înaintea căsătoriei. Preferăm mâncarea gătită în detrimentul mâncării semipreparate din supermarketuri. OK, recunosc, uite: uneori, duc și micul dejun la pat soției”, a povestit liderul USR-PLUS. Contactat telefonic de Romaniatv.net, Dan Barna nu a dorit să comenteze.


loading...