Dan Bitman o consideră eroină pe Diana Şoşoacă: „E un avocat al poporului. Dacă mai aveam 20 de parlamentari ca ea, acum eram Suedia”

Într-un interviu acordat Adrianei Bahmuteanu, Dan Bitman nu s-a sfiit să-i aducă laude senatoarei Diana Şoşoacă, acesta considerând că dacă am mai avea 20 de parlamentari ca aceasta România ar fi la nivelul Suediei.

02 mart. 2021, 18:42
Dan Bitman o consideră eroină pe Diana Şoşoacă: „E un avocat al poporului. Dacă mai aveam 20 de parlamentari ca ea, acum eram Suedia”

Dan Bittman a fost întrebat de Adriana Bahmuţeanu ce părere are despre Diana Şoşoacă, moment în care a început imediat cu laudele. „Ah, da, o salut şi, uite, beau un pahar de vin în cinstea ei! Dacă mai aveam 20 de politicieni ca Diana Iovanovici-Şoşoacă, eram Suedia, nu România! Eram departe de tot…„, a spus Bitman, citat de adevarul.ro.

Bittman consideră că senatoarea nu face altceva decât să se lupte pentru „drepturile românilor”, după ce aceştia şi le-au uitat: „Românii au uitat să-şi ceară drepturile, nu ştiu nici ce drepturi au. Unii sunt deranjaţi de modul în care ea se exprimă. Ea este femeie, iar în România misogină femeile trebuie călcate în picioare, dar este o femeie care cunoaşte legile, este o femeie care apăra legile si vorbeste în numele legii. Suntem într-o ţară, România, în care nimeni nu apăra legea în faţa autorităţilor. Nu avem o lege a răspunderii prezidentiale – pentru ca presedintele încalcă legea în fiecare zi”, a mai afirmat Bittman.

Citeşte şi Dan Bitman: „Mi se pare naivitate să crezi că spălându-te pe mâini şi purtând masca asta suntem în siguranţă”

Mai mult decât atât, Bitman o consideră pe Şoşoacă un adevărat avocat al poporului!. „Alţii dau cu invective în ea…. Pentru că… e pe interese, întreaga presă e pe interes, e platită… presa libera e o poveste. Fără îndoială Diana Şoşoacă este un început, îmi pare rău ca cei din fostul partidul ei nu au stiut sa renunte la orgolii. Diana Şoşoacă trebuia mentinuta, pentru ca face treaba. Ea face treaba, face pentru popor, ea este un adevarat avocat al poporului! Uite, poate facem o miscare civica, o invitam si pe Diana Sosoaca si facem o miscare civica adevarata”, a mai spus Bittman, în interviul acordat Adrianei Bahmuţeanu.

Citeşte şi Dan Bittman nu adoptă şi în realitate „modelul suedez”. Cum a fost surprins după un meci de tenis


loading...