Zanni și Ana Porgras au reaprins flacăra iubirii la Survivor All Stars? Detaliile care i-au dat de gol: „Noi suntem unu și același”

Zanni și Ana Porgras au reaprins flacăra iubirii? Mai multe detalii i-au dat de gol pe cei doi. La un moment dat, sportiva a anunțat că nu mai are niciun motiv să ”tragă” pentru colegii ei, iar Zanni a început să construiască, discret, un adevărat complot împotriva lui Jador.

07 feb. 2024, 22:29
Zanni și Ana Porgras au reaprins flacăra iubirii la Survivor All Stars? Detaliile care i-au dat de gol: „Noi suntem unu și același”
Zanni și Ana Porgras au reaprins flacăra iubirii la Survivor All Stars?

Zanni și Ana Porgras au reaprins flacăra iubirii la Survivor All Stars? Cei doi au mai atras atenția asupra idilei lor și în 2021, când au participat pentru prima oară la show. După terminarea emisiunii, însă, drumurile lor au luat-o pe căi separate.

Citește și: Care este motivul principal pentru care Zanni s-a întors la Survivor. Ce spune despre cearta cu Alex Velea. ”O familie n-am fost niciodată. L-am respectat enorm”

Zanni și Ana Porgras au reaprins flacăra iubirii la Survivor All Stars?

Acum, ei lasă de înțeles că sunt mai mult decât coechipieri, iar acest lucru s-a văzut încă de la începutul jocului pentru provizii. ”Am încredere în tine. Ai tot dreptul să ai momentele astea”, îi spune Zanni Anei Porgras în timp ce o vede supărată pe traseu.

De altfel, înainte de a se da startul jocului, Ana Porgras răbufnește și spune că nu mai vrea să tragă pentru colegii săi, având în vedere înfrângerile din ultima perioadă.”Domnul Dan eu vreau să zic doar atât: din momentul ăsta nu mai trag absolut deloc pentru echipa asta, punct. Nu pot să explic în momentul ăsta ce am pe suflet pentru că nu mă pot calma. În momentul când o să mă calmez o să explic exact de ce, punct”, au fost cuvintele faimoasei.

Cum Faimoșii au pierdut jocul, Războincii au decis să îi destabilizeze și mai mult. Ei au ales-o pe Ana Porgras să le vină în tabără, pentru o noapte.

N-ai cum, o zi, o seară. Mie mi-ar plăcea mult de tot să simt vibe-ul ăsta. Eu sunt curios ce o întreabă, că sigur o iau toți la puricat, la întrebări. Ei au crezut că este vulnerabilă după ce a plâns. Ce au zis? O luăm pe Ana, o mângâiem pe cap și tragem puțin de la ea.

Mă bucur că au ales-o pe Ana. Voiam să fiu eu, dar în schimb mă bucur au ales-o pe Ana. Noi suntem unu și același, ca să înțelegi. Ea o să ia de la ei fix ce trebuie. O să vină să-mi spună mie tot ce s-a întâmplat”, spune Zanni.