Dan Bittman, încă două săptămâni de recuperare. Vezi cum se simte după operaţie

Solistul trupei Holograf se simte bine după intervenţia chirurgicală la gât la care a fost supus la clinica AKH din Viena. Colegii săi de trupă au primit veşti bune de la el, însă spun că recuperarea va mai două săptămâni, pentru recuperare

RomaniaTV.net
15 oct. 2012, 17:53
Dan Bittman, încă două săptămâni de recuperare. Vezi cum se simte după operaţie

Bateristul Edi Petroşel şi basistul Mugurel Vrabete au lansat, luni, noul single Holograf, „Dacă noi ne iubim”, la Europa FM. Cei doi au vorbit şi despre starea solistului Dan Bittman, aflat la Viena, după operaţia la gât. Cei doi au explicat că artistul se simte bine, dar că recuperarea va mai dura ceva timp.

Din punct de vedere medical acum este în regulă. A început să vorbească, să zâmbească, râde…însă cred că va mai dura o săptămână, două, până când îi vom auzi și vocea în parametri cât-de-cât„, au spus colegii lui Bittman.

Pe 10 octombrie, trupa Holograf a anunţat că îşi va reprograma concertele programate pe 22 şi 23 octombrie la Sala Palatului, din cauza problemelor la gât avute de Bittman şi a faptului că perioada de recuperare de după operaţie este mai lungă decât timpul rămas până la concerte, care vor fi reprogramate, cel mai probabil, pentru luna februarie.
 
Pentru a pune capăt din faşă oricăror speculaţii, Edi Petroșel și Mugurel Vrabete au ţinut să sublinieze că problemele lui Bittman nu au fost grave, dar că a fost neapărată nevoie de operaţie. „Marea problemă a fost să-l convingem pe Dan că nu poate, fizic, să cânte„, au mărturisit cei doi membri Holograf, care au adăugat: „Până la urmă, decizia a aparținut grupului împotriva solistului„.