Tragedie de proporții la o fermă din Suceava. Zeci de animale au murit arse de vii

Un incendiu devastator a lovit fermă din Suceava în urma căruia zeci de vite au sfârșit arse de vii, animalele nu au mai avut nicio șansă în fața flăcărilor care s-au extins mult prea rapid.

11 mai 2021, 20:22
Tragedie de proporții la o fermă din Suceava. Zeci de animale au murit arse de vii

Un incendiu de proporții a avut loc la o fermă din comuna Bosanci, județul Suceava, în urma căruia peste 30 de vite au murit arse de vii. Flăcările puternice au cuprins extrem de repede ferma, iar animalele nu s-au mai putut salva și au avut parte de un sfârșit îngrozitor.

Focul s-a extins pe o suprafață îngrijorător de mare, 1000 de mp, iar locul unde a început incendiul a fost chiar zona grajdului care adăpostea cele 32 de vitel, astfel că acestea nu au mai putut fi salvate. Inițial, s-a crezut că au existat și alte pagube importante și că în incediu au pierit arse de vii, oi, însă din fericire, atât oile, cât și porcii și caprele au fost salvate la timp din flăcările mistuitoare.

Incediul de la fermă, rezultatul unei mâini criminale

Se pare că incendiul nu a fost un accident întâmplător, iar Primarul comunei Bosanci, Neculai Miron, asociat al fermei, consideră că tragedia este rezultatul unei mâini criminale. Suspiciunile sunt alimentate de faptul că focul a fost teribil de violent, și s-a extins atât de repede încât îngrijitorul fermei nu mai putut face nimic, titrează Monitorul de Suceava.

Autoritățile prezente la fața locului au demarat cercetările, având în vedere că adăpostul oilor a ars integral, iar locul era alimentat cu energie electrică, iar în interior funcționau aparate sub tensiune.