Metoda bizară prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme ca prin minune: „Nici nu mi-e foame, nici nu îmi trebuie nimic. Mănânc și pâine”

Dacă te gândești că este cazul să mai dai jos câteva kilograme, iar dietele clasice nu mai funcționează pentru tine, poate că metoda folosită de Dan Bittman te va ajuta să îți atingi scopul. Iată care este dieta bizară care l-a ajutat pe artist să slăbească 7 kilograme.

06 dec. 2023, 20:23
Metoda bizară prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme ca prin minune: „Nici nu mi-e foame, nici nu îmi trebuie nimic. Mănânc și pâine”
Metoda bizară prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme ca prin minune: „Nici nu mi-e foame, nici nu îmi trebuie nimic. Mănânc și pâine”

Dan Bittman este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară, dar și unul dintre cei mai sexy bărbați din România. Cu toate că a ajuns la 61 de ani, cântărețul se menține într-o formă excepțională. Acesta face eforturi susținute pentru a se menține agil și cu un trup echilibrat. Dan Bittman a dezvăluit, într-un interviu pentru Ciao, că a reușit să slăbească nu mai puțin de 7 kilograme, iar metoda este una atipică.

Citește și: Factorul principal pentru care boala Ronei Hartner a recidivat. Medicul Vlad Ciurea avertizează toți românii: ”În niciun caz”

Artistul a explicat că are un nou stil de viață, extrem de organizat, iar mesele au loc doar într-un anumit interval. Dan Bittman a mai subliniat faptul că mănâncă în fiecare zi între orele 14:00 – 22:00 și niciodată în afara acestei perioade. Totodată, recunoaște că nu se abține de la nimic, nici măcar de la pâine.

„Am încercat o chestie și văd că la mine a funcționat. Mănânc în fiecare zi, după ora 14:00. Între 14.00 și 22.00. Și mi se pare ok, adică nici nu mi-e foame, nici nu trebuie să țin dietă strictă. Mănânc cu pâine, mănânc de toate. La mine a funcționat, am slăbit vreo 7 kilograme fără să fac niciun efort”, a explicat artistul.

Întrebat cum se simte după ce a slăbit, artistul a precizat: „Foarte bine, da”.

Dan Bittman va sărbători Crăciunul în intimitatea casei sale, alături de familia lui, pe care intenționează să o încânte cu preparate pregătite personal. În schimb, pentru Revelion, artistul va susține un concert în aer liber, la București.

„Fac cele mai bune sarmale. Cele mai bune sau așa spun copiii, sau mi se pare mie! Fac un borș de legume extraordinar, fac pui la sticlă, cum se spune pe sticlă, fac cartofi la cuptor. Am făcut multe chestii, da, serios. (…) De De Revelion avem concert în Sectorul 3, se pare în aer liber cântăm”, a declarat Dan Bittman”, a spus artistul.

Dan Bittman nu le pregătește cadouri băieților lui și ai Lilianei Ștefan.

„Au crescut copiii, au crescut pretențiile. Trebuie să văd ce naiba vor. E mai simplu așa, e mai simplu că nu mai stai tu să le iei pulovere și să nu le poarte și mai bine le dai niște bani și își iau ce vor ei”, a explicat artistul.

Recent, Dan Bittman a recunoscut că a fost la un pas să se căsătorească, motiv pentru care a compus și celebra piesă „Ți-am dat un inel”, însă nu a mai ajuns în fața altarului.

„Am considerat că nu e cazul. A fost un moment când era să se întâmple, nu a fost să fie. Datorită acelui moment, am creat piesa „Ți-am dat un inel” (…) 100% se schimbă (n.r. lucrurile după ce doi oameni se căsătoresc). Sunt oameni care nu pot trăi unul fără celălalt și care își dedică viețile unul celuilalt, ceea ce e foarte frumos.

Tot ceea ce îmi mai doresc este o doamnă trecută de 70, 80 de ani, miliardară, nu milionară, miliardară, cu yacht cu trei punți, cu proprietăți și să își dorească să își petreacă timpul cu mine. Nu vreau să ofer nimic, doar prezența mea valoroasă. Poate găsesc vreo româncă miliardară”, a spus Dan Bittman, într-un interviu pentru Star Matinal.

Citește și: Mihai Trăistariu nici nu vrea să audă de filmele făcute de Codin Maticiuc și Liviu Vârciu: „Sunt pe lista neagră, nu au valoare”. De ce refuză se le vizioneze