Dan Bittman s-a răzgândit. Artistul crede acum în existenţa COVID: Nu sunt genul de idiot care să spună asta!

Dan Bittman continuă să surprindă după ce a făcut mai multe declaraţii controversate. Cântăreţul a lăsat să se înţeleagă că nu crede în existenţa coronavirusului, însă acum şi-a schimbat total părerea.

RomaniaTV.net
29 oct. 2020, 14:27
Dan Bittman s-a răzgândit. Artistul crede acum în existenţa COVID: Nu sunt genul de idiot care să spună asta!

rSolistul trupei Holograf contrazice toate declaraţiile pe care le-a făcut și susține că el de fapt crede în virus, dar nu consideră că restricțiile decise de Executivți sunt benefice cetățenilor.

“M-am trezit zilele trecute că sunt liderul unei organizații pe care chiar nu o cunoșteam până alaltăieri. Vreau să spun de la bun început, cred în acest virus. Chiar astăzi m-a sunat un prieten din Timișoara, medic, are COVID. Mi-a povestit exact ce s-a întâmplat cu domnia sa, deci eu nu sunt genul de idiot care să spun că nu există COVID sau că nu există acest perico.

Poate că unele măsuri au fost bune, dar ceea ce mă frapează pe mine este că în timp ce mie mi se spunea să stau liniștit în casă, și chiar am stat, fiindcă respect regulile acestei țări, Guvernul organiza cel mai mare exod românesc organizat vreodată. 80.000 de muncitori, într-o săptămână, două, plecați cu avioane, cu transporturi, în timp ce noaptea era interzis să se meargă prin România. Nu pot unii să fie cu COVID și alții fără, unii să stea în casă și alții să stea unde vor ei, adică fiți coerențil”, a declarat Dan Bittman în cadrul unei emisiuni televizate.

Ce a transmis artistul autorităţilor din România

„Noi avem o zi cu 100 de cazuri la 5.000 de îmbolnăviri, francezii au 100 de cazuri la 50.000 de îmbolnăviri, ceea ce mie îmi arată că în alte părți s-au găsit, totuși, niște soluții. Eu să fi fost în locul domnului Arafat, sunam imediat ori în Franța, ori aici, mai jos, în Bulgaria, să întreb, voi cum de jucați fotbal cu tribunele pline și fără măști, și fără nu știu ce?”, a adăugat Bittman.