Dan Bittman, salariu COLOSAL la X Factor. Niciun jurat nu câştiga atât de mulţi bani

Se aude prin targ ca Dan Bittman ar fi parasit echipa X Factor dupa ce, se pare, ar fi incalcat contractul cu televiziunea care il angajase, el acceptand sa participe in proiecte si aparitii tv la alte posturi concurente. Bittman e si el liber de contract acum, lucru care, nu cred ca ii prea convine avand in vedere ca nu-i vor mai intra in cont cateva zeci de mii de euro, salariul lui ca jurat la X Factor.

RomaniaTV.net
15 mart. 2014, 11:54
Dan Bittman, salariu COLOSAL la X Factor. Niciun jurat nu câştiga atât de mulţi bani

„Bittman avea cel mai mare salariu la X Factor. Lua cam 55.000 de euro. Nimeni nu avea contract pe atatia bani, nici Cheloo, nici Delia, si nici juratii de la „Te cunosc de undeva” nu incasau atatia bani. A luat banii astia Bittman, dar ii si merita. E un nume greu. Probabil locul lui va fi ocupat de un nume cel putin la fel de greu ca al lui”, au dezvaluit surse pentru wowbiz.ro

X FACTOR. Prima ediţie a show-ului X-Factor a fost prezentată de Mihai Morar, Adi Sînă şi Paula Seling, o formulă care nu a reuşit atît cât şi-au dorit producătorii. Au fost cu toţii înlocuiţi şi scaunele de juraţi au fost ocupate de Dan Bittman, Cheloo şi Delia Matache. Acum, după încă două ediţii, a venit rândul liderului de la Holograf să… zboare din schemă, scrie Spy News. 
 
Postul de jurat X-Factor este, însă, preţul pe care trebuie să-l plătească pentru faptul că şi-a încălcat grav contractul. Eliminarea lui din schemă nu are nicio legătură cu prestaţia profesională. Mai exact, taman când se pregătea începutul unui nou sezon al concursului de talente de la Antena 1, Bittman a deviat un pic de la traseul prestabilit şi a acceptat o colaborare cu un alt post de televiziune. Liderul trupei Holograf a bătut palma pentru un rol într-un serial TV, care a debutat în urmă cu câteva zile pe micul ecran.
Acest gen de colaborare, fie ea şi sezonieră, a dus la încălcarea clauzei de exclusivitate din contractul artistului cu trustul Intact. În aceste condiţii, surse din interior ne-au dezvăluit faptul că mai marii din Antenă au concluzionat că, asociindu-se cu un alt brand din zona audio-vizualului, Dan Bittman nu mai respectă standardele de imagine impuse de parteneriatul lor şi i-au întrerupt contractul.