X FACTOR. Dan Bittman, SCOS DIN SĂRITE de un concurent: Îţi baţi joc de noi, eşti nesimţit! Ieşi AFARĂ! VIDEO

X Factor aduce în faţa publicului de la preselecţii atât concurenţi talentaţi, dar şi concurenţi fără nicio aplecare spre muzică. La ediţia de duminică, Alexandru Pop a reuşit să-l scoată din pepeni pe blajinul Dan Bittman.

RomaniaTV.net
13 oct. 2013, 20:04
X FACTOR. Dan Bittman, SCOS DIN SĂRITE de un concurent: Îţi baţi joc de noi, eşti nesimţit! Ieşi AFARĂ! VIDEO

Alexandru Pop s-a prezentat pe scena X Factor spunând că vrea să intre în istorie. Pentru început a încercat să convingă juriul cu câteva glumiţe şi imitându-l pe Gigi Becali, ceea ce nu prea i-a încântat pe juraţii Dan Bittman, Delia Matache şi Cheloo.

Când a venit vorba de cântat, situaţia a devenit catastrofală, concurentul nefiind în stare nici măcar să cânte versurile piesei alese. Juraţii l-au oprit, însă tânărul a încercat să-i convingă cu trei „a capella”. Însă doar pentru a desăvârşi dezastrul.

Surprinzător, cel mai vehement jurat a fost Dan Bittman, care a fost scos din sărite de tupeul cu care concurentul a admis în final că a venit la concurs pentru a amuza juriul.

Eu am impresia că tu îţi baţi joc de noi. Dacă tu crezi că noi suntem o gaşcă de proşti care stăm aici, te-ai înşelat. Acum chiar mi-a sărit muştarul! Ieşi afară!„, a spus Bittman.

Ăsta nu e un concurs de doi lei şi m-am săturat de umflaţi d-ăştia de doi lei„, a continuat Bittman.

Alexandru Pop este un nesimţit. Nu avea ce să caute aici. Putea să facă mişto de amicii lui de la bloc, dar nu să urce pe o scenă„, a mai spus solistul trupei Holograf.