Dan Bittman și Denise Rifai, surprinși de paparazzi. Cum au fost fotografiați cei doi

Dan Bittman și Denise Rifai, surprinși de paparazzi. Despre cei doi s-au vehiculat multe lucruri, în special o posibilă relație, dar niciunul dintre ei nu a confirmat acest lucru. Artistul a recunoscut recent că trăiește o nouă poveste de dragoste cu o domnișoară care nu are legătură cu showbizul.

28 feb. 2024, 10:21
Dan Bittman și Denise Rifai, surprinși de paparazzi. Cum au fost fotografiați cei doi
Dan Bittman și Denise Rifai, surprinși de paparazzi

Dan Bittman și Denise Rifai, surprinși de paparazzi. De-a lungul timpului, ei au fost văzuți împreună, în diferite ipostaze. Ba luau masa în oraș, ba au fost împreună la mare și la multe alte evenimente. Ei bine, cei doi au fost fotografiați din nou împreună.

Citește și: Denise Rifai, fotografiată la sala de fitness, fără pic de make-up. Cum a surprins-o Ilinca Vandici: „Suntem top, cele mai frumoase”

Dan Bittman și Denise Rifai, surprinși de paparazzi

Dan Bittman și Denise Rifai au mers împreună la reprezentanța Mercedes. Prezentatoarea se afla la volanul bolidului său, iar artistul a stat în dreapta. Jurnalista poartă o pereche de pantaloni negri și un palton în dungi, închis la culoare.

Prezentatoarea a ales să-și ascundă fața sub o pereche de ochelari de soare. A coborât la o terasă, a achiziționat câteva delicii pe care le-a luat la pachet, apoi s-a îndreptat spre casă, potrivit imaginilor Spynews.ro.

Dan Bittman rupe tăcerea despre relația cu Denise Rifai

Dan Bittman a dezvăluit motivul pentru care i-a oferit prezentatoarei emisiunii ”40 de întrebări” inelul chiar în timpul interviului.

Am făcut acel gest la Denise Rifai în emisiune tocmai pentru a atrage atenția presei tabloide, pentru că urmăream câteodată emisiunea, vedeam ce oameni celebri ajung acolo, dar nimeni nu se gândise măcar să-i aducă o floare.

Și i-am și spus asta când am cunoscut-o, în timpul emisiunii și după emisiune. Mi-am zis: ‘Mă, ce-aș putea să-i duc ca să fie așa, de senzație?’. Și dacă tot mi se spune ‘Inelul’ în România, bineînțeles că i-am dus un inel, fapt care a scandalizat pe toată lumea și a-nceput scandalul, ceea ce m-a și bucurat”, a declarat Dan Bittman pentru viva.ro.

Și i-am și spus asta când am cunoscut-o, în timpul emisiunii și după emisiune. Mi-am zis: ‘Mă, ce-aș putea să-i duc ca să fie așa, de senzație?’. Și dacă tot mi se spune ‘Inelul’ în România, bineînțeles că i-am dus un inel, fapt care a scandalizat pe toată lumea și a-nceput scandalul, ceea ce m-a și bucurat”, a mai spus Dan Bittman.