Denise Rifai, fotografiată la sala de fitness, fără pic de make-up. Cum a surprins-o Ilinca Vandici: „Suntem top, cele mai frumoase”

Denise Rifai, fotografiată la sala de fitness. Ilinca Vandici a publicat pe rețelele sociale un videoclip, în care apare împreună cu colega sa de breaslă. Fără pic de make-up, îmbrăcate în colanți și bustiere sport, cele două și-au salutat fanii.

12 ian. 2024, 22:42
Denise Rifai, fotografiată la sala de fitness, fără pic de make-up. Cum a surprins-o Ilinca Vandici: „Suntem top, cele mai frumoase”
Denise Rifai, fotografiată la sala de fitness

Denise Rifai, fotografiată la sala de fitness, fără pic de make-up. Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România, iar emisiunea pe care o prezintă la Kanal D are un mare succes. Chiar dacă nu se afla pe micul ecran, vedeta se prezintă impecabilă chiar și atunci când face mișcare.

Denise Rifai, fotografiată la sala de fitness, fără pic de make-up

Denise Rifai: Ai nevoie de mine în viața ta?

Ilinca Vandici: Întotdeauna, frumusețe. Ce bine e așa, să lucrezi în echipă.

Denise Rifai: Zici că s-a mutat Kanal D la sală.

Ilinca Vandici: Kanal D s-a mutat la sală. Îmi place asta. În 2024 suntem forță.

Denise Rifai: Suntem top, cele mai frumoase.

Ilinca Vandici: Am fost până acum, suntem și de acum”.

Citește și: Denise Rifai a rupt tăcerea despre relaţia cu Dan Bittman. „Parte din viaţa mea! Mi-ar plăcea să am un copil”

Cum se menține Denise Rifai

În urmă cu mai bine de un an, Denise Rifai a dezvăluit cum se menține în formă și care este secretul care o ajută să arate atât de bine. „Eu fac tot ceea ce face orice om de bun simț, care vrea să rământă într-o formă de bun simț. Toată lumea ar trebui să fie atentă atunci când vine vorba de alimentele din dietă. Zahărul nu face bine nimănui. Încerc pe cât posibil să nu mănânc zahăr. Evit zahărul.

Deci, eu mă trezesc dimineața spunând că nu mănânc zahăr. Acum că mai scap la un fruct, asta-i altceva. Aleg să nu mai mănânc zahăr, să mănânc cât mai light, așa. Dar neprivându-mi corpul de tot ce înseamnă alimente esențiale importante. Cafeaua nu se bea cu zahăr. Cafeaua se bea neagră, așa poți să-i înțelegi gustul. Și așa e rost. Altfel mănânci prăjitură.

Simt nevoia să mănânc dulce în anumite perioade ale lunii, când sunt foarte obosită și atunci mănânc câte un fruct. Atunci consum multe fructe.Cred foarte mult în alimentație. Mănânc foarte curat. Adică aleg să gătesc alimentele foarte curat. Ca să le conservăm proprietățile.

Mănânc foarte mult verde. Mănânc proteină de bună calitate. Asta apropo de cum mă hrănesc. Mă hidratez. Beau foarte foarte multă apă. Și apropo de tot ceea ce înseamnă tratamente cosmetice, merg și îmi fac tratamente la salon”, declara Denise Rifai.