Dan Bittman spulberă autorităţile. „În România s-a instituit dictatura miştoului şi a prostiei”

Dan Bittman a făcut noi dezvăluri la România TV, despre scandalul programul de Revelion de la TVR. Cântăreţul a ironizat autorităţile care susţin că au fost bagatelizate măsurile anti-COVID, afirmând că a fost instituită "dictatura miştoului şi a prostiei".

04 ian. 2021, 21:44
Dan Bittman spulberă autorităţile. „În România s-a instituit dictatura miştoului şi a prostiei”

Dan Bittman a discutat în emisiunea „Punctul Culminant” prezentată de Victor Ciutacu despre programul de Revelion de la TVR la care a participat. Artistul nu a ratat ocazia de a critica autorităţile şi măsurile de limita  răspândirea  COVID-19.

„În România s-a instituit dictatura miştoului şi a prostiei şi nimeni nu înţelege ce se întâmplă.

Eu am fost invitat într-un program de Revelion. Am cântat trei piese româneşti vechi. N-au avut nicio legătură cu masca şi nici cu preşedintele, nici cu Ministerul Sănătăţii. Mă simt mai curat ca lacrima”, a declarat Dan Bittman, în direct la România TV.

Citeşte şi: Prima reacție a lui Dan Bittman după scandalul Revelionului de la TVR: ”Se dorește schimbarea conducerii”

Dan Bittman îl ironizează pe deputatul USR, Iulian Bulai. „În 1989, bătea pasul de defilare pe sub masă”

Bittman l-a criticat în termeni duri şi pe deputatul USR, Iulian Bulai care a afirmat că „TVR1 a avut de Revelion un program plin de băşcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie: mască, vaccin, pericol, protejare, distanţare socială”.

„Este foarte grav ce se întâmplă din punctul meu de vedere. Dacă domnul Bulai, proaspăt uns ca şef al Comisiei de Cultură, în loc să mă fi sunat în prima zi a anului să mă fi întrebat cum m-am descurcat în anul 2020, şi dacă artiştii liberi profesionişti au din ce trăi, domnia sa înfierează cum mânie proletară programul de Revelion, înseamnă că avem o problemă.

Nu se poate aşa ceva şi mă voi opune până când nu voi mai avea suflare unor asemenea indivizi şi unor asemenea atitudini. Noi nu trăim în comunism”, a mai spus Bittman.

„Am văzut ce s-a întâmplat în decembrie 1989, spre deosebire de domnul Bulai. Domnul Bulai nu ştiu dacă se născuse în vremea respectivă şi cred cu tărie că avea o vârstă atât de fragedă încât bătea pasul de defilare pe sub masă. Nu o spun ca să-l jignesc, ci o spun ca să înţeleagă că nu are ce să caute nici măcar într-o discuţie nici măcar directă, nici indirectă cu mine sau alţi reprezentanţi ai generaţiei mele.

Generaţia mea se opune total minciunii, se opune total acestei aberaţii care a început ca o caracatiţă să înghită România şi asta o să o spun până la moarte”, a adăugat el.

Citeşte şi: Scandalul privind programul de Revelion de la TVR ia amploare. Şefa CNA, chemată să dea explicaţii în Parlament

Dan Bittman spulberă autorităţile. „Generaţia mea se opune total acestei aberaţii”

„Generaţia mea se opune total minciunii, se opune total acestei aberaţii care a început ca o caracatiţă să înghită România şi asta o să o spun până la moarte. Gluma s-a terminat”, a spus artistul.

De asemenea, Bittman a cerut autorităţilor să dea explicaţii despre cum se va produce imunizarea în urma vaccinării anti-COVID.

„Ministerul Sănătăţii, prin tot felul de persoane interpuse sau chiar miniştrii, aş vrea să-mi dea un răspuns foarte clar mâine, dacă tot s-au pus pe comunicate, în cât timp mă imunizez şi care este perioada de imunizare.

Populaţia este îndreptăţită să afle adevărul. Vreau să ştiu dacă în urma vaccinării sunt imunizat o zi, o săptămână, o lună, un an sau 10. Nu se mai poate să ne mintă nişte politicieni”, a mai spus Bittman.

Dan Bittman, atac la adresa lui Raed Arafat. „Chiar cred că ne pot lua de fraieri”

Mai mult, solistul trupei Holograf l-a criticat şi pe Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, fără să-i pronunţa însă numele în mod direct.

„M-am săturat ca un medic venit în România, cum au venit cu zecile de mii, a ajuns în măsură să-mi spună mie, cetăţean al republici, de 58 de ani, ce trebuie să fac, cum trebuie să mă port, cum trebuie să duc Crăciunul şi sărbătorile alături de familie şi de prieteni.

Este interzis aşa ceva şi voi lupta până la ultima suflare împotriva unor oameni care nu ştiu pe ce lume trăiesc şi chiar cred că ne pot lua de fraieri”, a mai spus Bittman.

Citeşte şi: Schimb dur de replici între Mugur Mihăescu şi deputatul Iulian Bulai pe tema Revelionului TVR: „Asta e vagabonțeală! Vai steaua voastră de comuniști!”