Dan Capatos, ameninţat de clanul Duduianu. Ce mesaj i-a transmis pe TikTok: „Să rumege, să studieze cum stă treaba”

Dan Capatos a fost ameninţat de clanul Duduianu, după ce ar fi spus în emisiunea pe care prezintă, Xtra-Night Show, de pe Antena Stars, lucruri care nu sunt adevărate. Anaser i-a transmis un mesaj pe TikTok.

26 mai 2021, 14:19
Dan Capatos, ameninţat de clanul Duduianu. Ce mesaj i-a transmis pe TikTok: „Să rumege, să studieze cum stă treaba”
Dan Capatos, ameninţat de clanul Duduianu

Dan Capatos, ameninţat de clanul Duduianu. Interlopul făcea referire la ”jefuirea” sistematică a unor maneliști celebri, Tzancă Uraganu și Florin Salam. Anaser Duduianu a transmis un mesaj clar pe TikTok, atât lui Capatos şi altor jurnalişti.

Tot se aude de vreo două săptămâni și ceva și văd că nu se oprește nimeni. Capatos… Mai întâi aș avea o rugăminte la el, să rumege, să studieze cum stă treaba, că nu este nimic adevărat din ce se aude. Pot să vorbesc acum de Tzancă, de Salam și de mai multă lume”, a spus acesta pe TikTok, potrivit Bzi.ro.

Citeşte şi: Membrii clanurilor Duduianu şi Sportivii, ridicaţi de poliţie. Mai multe maşini de lux au fost furate din străinătate şi aduse în România cu acte false!

Dan Capatos, ameninţat de clanul Duduianu

Într-un dosar în curs, membrii clanului Duduianu sunt acuzați că au șantajat și tâlhărit mai mulți maneliști celebri printre care și Florin Salam. Interlopii aveau planuri bine puse la punct pentru a nu fi acuzați de crimă organizată, potrivit datelor din dosarul deschis de procurori.

Duduianu Florin, zis Anaser, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj (data faptei 03.03.2019 – 21.03.2019, persoană vătămată – Stoian Florin, zis Florin Salam). (…) Vențer Nicolae-Mihai, zis Vențer, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la șantaj (data faptei 19.06.2020, persoană vătămată Stoian Florin, zis Florin Salam).

(…) Constantin Nicolae, zis Aramis, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, în formă continuată (două acte materiale), 19.06.2020, 25.06.2020-10.07.2020, persoană vătămată Stoian Florin, zis Florin Salam)”, se arată în dosar.

Clanul Duduianu, atac sângeros la Londra

Clanul Duduianu

, implicat într-un nou atac sângeros la Londra. Adrian Hârjan, originar din Iaşi, supranumit şi „Prințul țiganilor”, ar fi fost înjunghiat de mai multe persoane, la comanda lui Anaser, vărul lui Emi Pian.

Anaser Duduianu, care este fugit din ţară, asta după ce a fost arestat în lipsă, pentru că l-ar fi jefuit şi şantajat pe Florin Salam, ar fi implicat într-un nou conflict sângeros.

Incidentul ar fi avut loc la periferia Londrei, în timpul unei partide ilegale de poker. Adrian Hârjan, unul dintre membrii importanți ai clanului Cosmos, supranumit şi „Prințul țiganilor”, ar fi fost înjunghiat de mai multe persoane din clanul Duduianu. Tăieturile nu ar fi fost extrem de grave, ci ar fi reprezentat mai degrabă un avertisment.

Un lider al clanului Cosmos a postat recent un mesaj pe reţelele de socializare, adresat clanului Duduianu, în special lui Anaser. „Când am ajuns acolo, erau deja gărzi. Noi nu suntem prăduitori. Noi murim greu. Suntem samurai. Suntem născuți să ne luptăm… Este greșit ce ai făcut tu, Anaser!”, au anunțat aceștia.