Dan Capatos, despre Bianca Drăgușanu: „Dacă am fi avut toți ambiția ei, țara asta era peste Japonia. Era un dulap umblător cu o greblă în gură”

Dan Capatos, realizatorul emisiunii "XtraNightShow", a lăudat transformarea "fabuloasă" a Biancăi Drăgușanu, amintindu-și de anii în care îi era asistentă la emisiune.

19 iun. 2021, 15:42
Dan Capatos, despre Bianca Drăgușanu: „Dacă am fi avut toți ambiția ei, țara asta era peste Japonia. Era un dulap umblător cu o greblă în gură”

Prezentatorul a mărturisit că apreciază ambiția pe care a avut-o Bianca Drăgușanu de a se schimba și a evolua pe toate planurile.

„Ce apreciez la Bianca este tenacitatea cu care și-a urmărit ea scopul. Începând de la transformarea absolut fabuloasă pe care a avut-o la nivel fizic până la tot ce face ea acum.

Poate o să spun un lucru care îi va deranja pe mulți. Dar dacă fiecare dintre noi am fi avut ambiția pe care a avut-o Bianca în a se transforma, cred că țara asta era peste Japonia. Să-ți urmărești în felul acesta scopurile.

Gândiți-vă că era un dulap umblător cu o greblă în gură. Vai de mama mea. Mă rog, poate că era și tânără. Acum e bomba cu neuroni. Bombă de femeie față de cum era. Și asta cu multe sacrificii, cu multe situații pe care trebuie să le înduri. Dar a avut voința asta. Mi se pare fabulos”, a declarat Dan Capatos la podcastul lui Damian Drăghici.

Bianca Drăgușanu, cu studii neterminate, dar cu o afacere înfloritoare. Vedeta a reușit tot ce și-a propus

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz. De-a lungul timpului, și-a făcut numeroase operații estetice.

Prima sa apariție publică a fost la emisiunea „Din Dragoste” de la Antena 1, prezentată de Mircea Radu, la începutul anilor 2000, fiind total schimbată față de cum arată în prezent – părul blond cârlionțat, o dantură imperfectă, numeroase alunițe pe corp și peste 30 de kilograme în plus față de acum.

Bianca susține mereu că nu regretă absolut deloc operațiile făcute deoarece era nemulțumită de aspectul său fizic. Pentru transformarea ei spectaculoasă a fost nevoită să scoată din buzunar în jur de 16 mii de euro. Desigur, suma a mai crescut în timp, adăugând alte operații pe listă.

Vedeta, care are propriul business în domeniul vestimentar, a început două facultăți, dar nu a terminat niciuna.

Născută în Hunedoara, Bianca Drăgușanu a absolvit studiile preuniversitare cu 8.95.

S-a înscris apoi la ”Facultatea de Științe Economice și Management”, pe care a abandonat-o însă. A ajuns să fie atrasă te televiziune, așa că a început studiile la Intact Media Academy. Din pacate, nu le-a finalizat nici pe acestea.

Chiar dacă nu are nicio diplomă, asta nu a împiedicat-o pe Bianca să reușească tot ce și-a propus. Acum are un atelier de haine și magazin online din care câștigă bani frumoși. A îmbrăcat vedete autohtone şi a intrat în platourile unor emisiuni de prestigiu de la noi, unde ţinutele ei s-au făcut remarcate.