Dan Capatos dezvăluie secretul unei căsnicii de 25 de ani. „I-am zis că nu ştiu dacă o stăm până la final” GALERIE FOTO

Dan Capatos, cunoscutul prezentator de emisiuni de divertisment, a dezvăluit secretul căsniciei sale de 25 de ani cu Monica. Discret în ceea ce privește viața personală, realizatorul TV a împărtășit câteva aspecte ale relației lor și cum au reușit să păstreze flacăra vie de-a lungul timpului.

30 ian. 2024, 16:58

Dan Capatos dezvăluie secretul unei căsnicii de 25 de ani. Cei doi s-au cunoscut în lumea presei, iar inițial amândoi erau implicați în alte relații. Cu toate acestea, atât Dan Capatos, cât și Monica, au decis să renunțe la partenerii lor și să rămână împreună, celebrând anul acesta 25 de ani de căsnicie. Mai mult, au şi un copil în vârstă de 12 ani.

„Nu știu dacă o să stăm până la final. Nu-mi cere să-ți promit asta”, i-a spus Dan Capatos soției sale în momentul căsătoriei. Cu toate acestea, au ales să evolueze împreună și să investească în relația lor zi de zi.

Citeşte şi: Cătălin Măruţă, pus la zid de Alexandra Stan şi Ioana Ignat! Ce acuzaţii i-au adus vedetele prezentatorului de la Pro TV

Secretul căsniciei lor constă în răbdare și bunăvoință reciprocă de a evolua împreună. Prezentatorul TV subliniază importanța de a lua lucrurile ușor și de a nu face promisiuni nesigure în ceea ce privește viitorul.

„Printre picături reușesc, este important să stai în momentele tale în familie. De fiecare dată a avut locul ei special, chiar dacă eram prins cu filmări, cu deplasări. Nu vorbim doar despre momentul de când fac televiziune, ci de când ne-am cunoscut. Ne știm totuși din 1999”, a spus Dan Capatos.

Citeşte şi: Scandalul dintre Călin Donca şi Dorian Popa ia proporţii! Acuzaţii grave şi dezvăluiri şocante

Despre cum îşi răsfaţă soția, Dan Capatos a dezvăluit că acesteia îi plac lalelele și că își găsește mereu timp pentru a-i oferi această mică plăcere. El subliniază că, deși este o personalitate publică, a ales să își păstreze viața personală departe de reflectoare: „Este o alegere să ținem viața deoparte, și cea profesională este vizibilă datorită meseriei. Vizibilitatea asta este de ajuns pentru cât are nevoie o familie”.