Scandalul dintre Călin Donca şi Dorian Popa ia proporţii! Acuzaţii grave şi dezvăluiri şocante

Călin Donca îi aduce acuzații serioase de defăimare fostului său partener de afaceri, Dorian Popa. Dezvăluirile vin în contextul unui istoric controversat, care include arestarea lui Călin Donca în septembrie 2023 pentru înșelăciune, constituirea unui grup infracțional organizat și evaziune fiscală.

30 ian. 2024, 16:30
Scandalul dintre Călin Donca şi Dorian Popa ia proporţii! Acuzaţii grave şi dezvăluiri şocante
Scandalul dintre Călin Donca şi Dorian Popa ia proporţii! Acuzaţii grave şi dezvăluiri şocante

Scandalul dintre Călin Donca şi Dorian Popa ia proporţii! Cei doi au fost parteneri de afaceri în domeniul parcurilor cu panouri fotovoltaice, dar legătura lor s-a deteriorat rapid după arestarea lui Călin Donca. Dorian Popa, un vlogger cunoscut, a declarat că a pierdut bani din investiția sa în proiect și a renunțat rapid la orice asociere cu Călin Donca.

Acum, Călin Donca l-a acuzat pe Dorian Popa de defăimare, susținând că acesta a fost singurul om public care s-a plâns la televizor și a șters ulterior filmulețul de pe YouTube. Omul de afaceri a adus aceste acuzații în timp ce se afla în arest la domiciliu, după trei luni petrecute în detenție.

„Așa cum unii dintre voi știți, am trecut peste o verificare care s-a soldat cu arest. Pentru că sumele pe care noi le rulăm ca și companie sunt sume mari și, bineînțeles, peste anumite sume, și instituțiile care vin să te verifice nu mai sunt cele de zi cu zi, sunt cele care sunt suficient de mari. În sensul oamenilor pe care cred unii că i-am prejudiciat, întrebarea este: „Unde sunt aici acești oameni, că sigur nu sunt pe aici?’. Dacă ar fi fost, ar fi apărut la televizor. Singurul om public care a apărut la televizor și s-a plâns a fost cunoscutul Dorian Popa. Și-a șters filmulețul de pe YouTube, eu când am ieșit să văd detaliile de pe YouTube nu mai erau”, a spus Călin Donca pe TikTok.

Citeşte şi: Dorian Popa, semne de la Divinitate înainte să fie prins drogat la volan. Cine l-a ajutat să treacă peste cele întâmplate

Călin Donca respinge toate acuzațiile aduse împotriva sa și afirmă că nu există nicio plângere împotriva sa legată de proiectul panourilor fotovoltaice. El anunță că proiectul Crypto, în care Dorian Popa a investit, va continua și că va aduce vești frumoase în viitorul apropiat: „Din câte am citit eu până la ora aceasta nu există nicio acuzație la adresa mea pentru partea de panouri fotovoltaice și, de asemenea, până la arestarea mea, nu a fost și nu a existat nicio plângere pentru proiectul Crypto”.