Dan Capatos, dezvăluiri cutremurătoare despre AVC-ul suferit: „Mi s-a strâmbat gura. Eu nu-mi dădeam seama. Nu îmi simțeam mâna”

Dan Capatos a fost invitat la podcastul „Gând la Gând Cu Teo”, unde a vorbit despre una dintre cele mai dificile perioade din viața lui, momentul în care a suferit un accidentul vascular cerebral (AVC).

29 ian. 2024, 23:17
Dan Capatos, dezvăluiri cutremurătoare despre AVC-ul suferit: „Mi s-a strâmbat gura. Eu nu-mi dădeam seama. Nu îmi simțeam mâna”
Dan Capatos a suferit un atac cerebral

În urmă cu câțiva ani, Dan Capatos s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. Prezentatorul emisiunii „Xtra Night Show” plecase cu soția sa în Italia, la fini, pentru a petrece un weekend la mare. Însă, pe drum, planurile lor au fost date peste cap în momentul în care jurnalistul a făcut un puseu de tensiune.

Prezentatorul este hipertensiv de mic, motiv pentru care, iniţial, nu a dat prea mare importanţă. A luat o pastilă, după care a luat-o și pe cea de-a două, dar starea de rău nu părea să-i treacă. Invitat în podcastul „Gând la Gând Cu Teo”, Dan Capatos a rememorat momentul în care a făcut AVC.

Schimbări mari la Antene. După scandalul de la „Chefi la cuţite”, probleme mari cu show-ul lui Capatos. Se caută înlocuitori!
„A fost episodul ăsta, care m-a speriat crunt. Ne duceam într-un weekend la finii noștri în Italia, la mare. Practic, o pastilă pe care o am tot timpul după mine. Știu când fac puseu din ăsta de tensiune, nu mai văd bine, începe să îmi clipească imaginea și am un rău din ăsta general. Bag repede o pastilă. N-a trecut. Am băgat-o și pe a doua, n-a trecut nici după a doua. Am zis că e groasă. M-am dus acolo, am întrebat dacă au un spital, ceva, mi-au dat a treia pastilă. M-am liniștit până la urmă. De acolo mai aveam de mers două ore și jumătate cu mașina spre locul unde trebuia să ajungem”, a povestit Dan Capatos în cadrul podcastului „Gând la Gând Cu Teo”.

Dan Capatos: „Când m-am întors la Monica să o întreb unde mi-e telefonul, mi s-a strâmbat gura. Eu nu-mi dădeam seama”

Ulterior, simptomele s-au accentuat, iar prezentatorul și-a dat seama că a suferit un accident vascular cerebral. „Venise finul meu să ne ia și, în mașină, stăteam așa, mă uitam pe geam și nu știam unde mi-e telefonul. Telefonul era în mâna stângă. Când m-am întors la Monica să o întreb unde mi-e telefonul, mi s-a strâmbat gura. Eu nu-mi dădeam seama. Ea s-a albit la față. Nu îmi simțeam mâna. După mă întrebam de ce nu simt. Spuneam că nu îmi simt mâna, dar eu nu mă vedeam la față. După aceea mi-am dat seama. Eu am crezut că îmi trecuse, dar de fapt nu îmi trecuse. Am ajuns acolo la un spital nasol. Mi-au dat numărul 47, dar stăteai la rând, nu conta urgența.

Stăteam la rând și era pe la numărul 20. Eu având 47, m-am gândit că mă strâmb de tot acolo. L-am sunat pe profesorul Bejinariu, cel mai tare neurolog din America. I-am explicat și a zis să încercăm să îmi facă măcar un CT. M-am dus și mi-a făcut un EKG. Nu avea nicio legătură EKG-ul. Îmi revenisem, mă îndreptasem. L-am sunat și i-am spus că sunt bine. M-am întors în țară, mi-a făcut CT-ul și într-adevăr, e un punct în care se vede. Avantajul a fost că nu a plesnit nimic și că sunt hipertensiv de mic, pentru că vasele erau pregătite. Faptul că vasele erau pregătite pentru presiune a făcut să rezist. Luni m-am dus la emisiune, ce să fac? Și de atunci mă tot duc, ușor, ușor”, a mai spus Dan Capatos în podcastul lui Teo Trandafir.

Citeşte şi

Dan Capatos, dezvăluiri tulburătoare despre motivul pentru care refuză să meargă la „America Express”: „Am făcut un AVC. Nu-mi mai simțeam jumătate de cap”