Scandal monstru între vedetele Antenei. Mirela Vaida și Dan Capatos, în plin război? „Eu îmi risc viața și sunt luată la mișto”

Mirela Vaida și Dan Capatos, în plin război? Un scandal monstru ar fi izbucnit între cele două vedete, iar plângerile ar fi ajuns direct la superiori. Totul a început de la femeia care a intrat în platoul Acces Direct și a aruncat cu pietre în cunoscuta prezentatoare.

03 iul. 2023, 15:05
Scandal monstru între vedetele Antenei. Mirela Vaida și Dan Capatos, în plin război? „Eu îmi risc viața și sunt luată la mișto”
Scandal monstru între vedetele Antenei

Mirela Vaida și Dan Capatos, în plin război? Pe 19 martie 2021, Mirela Vaida prezenta începutul emisiunii Acces Direct, când, deodată, o femeie dezbrăcată a intrat în studio și a atacat-o cu o piatră. “Ceeee? Ahhh, nuuu!”, a fost reacția Mirelei Vaida, care a fugit din platou țipând.

Citește și: Cum s-a purtat Mirela Vaida pe platourile de filmare, după ce a dat pe gât o sticlă de whisky. „Ți-ar mai trebui o pungă de semințe”

Mirela Vaida și Dan Capatos, în plin război?

În stilul caracteristic, Dan Capatos a făcut, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, câteva remarci pline de umor, imitând reacția Mirelei Vaida, care ar fi făcut, la momentul respectiv, o adevărată criză de nervi. “Eu îmi risc viața și sunt luată la mișto, mai ales de un coleg. Nu este posibil așa ceva”, ar fi spus Mirela Vaida.

Rănită în orgoliu, Mirela Vaida ar fi mers chiar la superiori și le-ar fi mărturisit că nu poate accepta așa ceva de la un coleg de trust, pe care-l consideră și amic.

Orice este posibil, însă nu am auzit niciodată în toți acești ani că ar avea ceva cu mine. Niciunul dintre șefii mei nu mi-a transmis ceva legat de o posibilă plângere sau supărare. Sau poate că au considerat că nu este cazul să ia măsuri, dacă este adevărat că ar fi făcut aceasta plângere.

De la acel moment, noi ne-am mai întâlnit de cel puțin trei ori la filmările promo-urilor pentru stație și totul a decurs absolut normal. Am vorbit, am râs, nu mi-a lăsat senzația că ar avea ceva personal cu mine. Eu o consider pe Mirela o prietenă, chiar dacă la momentul respectiv am făcut o caterincă în emisiunea mea. Este o fată inteligentă și stie că noi facem cel mai mult mișto în primul rând de noi înșine”, a declarat Dan Capatos, pentru Cancan.ro.